Al-Hilal Başkanı Nafel'den Messi çıkışı: 'Onu bana sormayın'

Al-Hilal Başkanı Nafel, Messi ile anlaştıkları iddialarıyla ilgili ilk kez konuştu. Nafel, "Bana Messi'yi sormayın. Size hiçbir şey söylemeyeceğim" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Al-Hilal Başkanı Nafel'den Messi çıkışı: 'Onu bana sormayın'
Haberler / Spor
15 Mayıs 2023 Pazartesi 14:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Paris Saint-Germain'de (PSG) zor günler geçiren ve sezon sonunda takımdan ayrılması beklenen Lionel Messi'nin, Suudi Arabistan'ın Al-Hilal takımına transfer olacağı iddialarına Arap kulübünün başkanından cevap geldi.

Al-Hilal Başkanı Fahad bir Nafel, takımının Al-Wahda'yı yenerek Suudi Arabistan Kral Kupası'nı kazandığı maçta taraftarların 'Messi' tezahüratları yapmasına rağmen bu konuda oldukça net konuştu.

'KULÜBÜMÜZE GELEN HER YILDIZ BİR KULÜP OLDUĞUMUZU BİLMELİ'

NTV Spor'un aktardığına göre Başkan Nafel, karşılaşma sonrası Messi transferiyle ilgili gelen sorulara "Bana Messi'yi sormayın. Size hiçbir şey söylemeyeceğim. Basın büromuzdan bir şey çıkarsa alırsınız" diyerek yanıt verdi.

Kendisi için takımın bir oyuncudan daha önemli olduğunu vurgulayan Nafel, "Kulübümüze gelen her yıldız, bizim büyük bir kulüp olduğumuzu bilmeli. Amacımız takımı geliştirmek. Bir kişiye odaklanırsanız takımı kaybedersiniz" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime