Fenerbahçe, Samatta'dan kurtulamadı! Yine takıma dönecek

Fenerbahçe'ye kötü haber Samatta'dan geldi. Geçtiğimiz sezon Royal Antwerp'e bu sezon ise Genk'e kiralanan Samatta, sezon sonunda bonservisini elinde bulunduran Fenerbahçe'ye dönmeye hazırlanıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe, Samatta'dan kurtulamadı! Yine takıma dönecek
Haberler / Spor
15 Mayıs 2023 Pazartesi 09:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Samatta'nın transferinde sürpriz bir gelişme yaşandı. İki sezondur önce Royal Antwerp'e sonra Genk'e kiralanan golcü oyuncu Samatta, sezon sonunda Fenerbahçe'ye geri dönmeye hazırlanıyor.

SAMATTA, FENER'İN BAŞINA DERT OLDU

Fenerbahçe 2020'nin yazında Aston Villa'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Samatta'nın bir sonraki yaz 6 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonunu kullanmış ve bonservisini almıştı. Ancak sarı-lacivertlilerde performansıyla hayal kırıklığına uğratan Tanzanyalı golcü, geçtiğimiz sezon Royal Antwerp'e bu sezon ise Genk'e kiralık olarak gönderildi.

SEZON SONU DÖNÜYOR

Genk'in satın alma opsiyonunu kullanmayı düşünmediği Samatta, yeniden İstanbul'a dönmeye hazırlanıyor, 30 yaşındaki Tanzanyalı golcü, sezon sonu bonservisini elinde bulunduran Fenerbahçe'ye dönecek. Sarı-lacivertliler, sözleşmesinin son yılına girecek olan Samatta'yı bu sefer nereye göndereceği merak konusu.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon Genk formasıyla şu ana kadar 33 resmi maça çıkan Samatta, bu karşılaşmaların 13'ünde ilk 11'de yer aldı. Toplam 1490 dakika sahada kalan Tanzanyalı golcü, 6 gol ve 1 asistle skora etki etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime