Almanya Başbakanı Scholz'dan "tehdit" sorusuna dikkat çeken yanıt

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın Putin'in kendisini tehdit ettiğini söylemesi üzerine sorulan soruya, "Putin, beni ya da Almanya'yı tehdit etmedi" cevabını verdi.
ABONE OL
Abone Ol
Almanya Başbakanı Scholz'dan
Haberler / Dünya
5 Şubat 2023 Pazar 14:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Almanya Başbakanı Olaf Scholz, eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın Putin'in kendisini tehdit ettiğini söylemesi üzerine sorulan soruya, "Putin beni ya da Almanya'yı tehdit etmedi" cevabını verdi.

"BANA BİR TEHDİDİ OLMADI"

Scholz, Bild am Sonntag gazetesine verdiği röportajda eski İngiltere Başbakanı Boris Johnson'ın Putin ile yaptığı telefon görüşmesinde İngiltere'yi tehdit ettiği yönündeki açıklamaları değerlendirdi. Putin ile yaptığı görüşmelerin başarılı olduğunu söyleyen Scholz, "Bana ya da Almanya'ya karşı bir tehdidi olmadı" ifadelerini kullandı.

"SAVAŞIN SUÇLUSU RUSYA"

Scholz ayrıca, "Putin'e açıkça söylüyorum ki savaşın sorumlusu Rusya. Rusya, komşusunu sebepsiz yere işgal etti" dedi. Scholz, Alman tanklarının Ukrayna sınırları içinde kullanılacağını, Rusya Federasyonu topraklarına herhangi bir saldırı amacıyla kullanılmayacağını belirtti. Scholz, bu konuda gelen soruyu ise "Bu konuda bir fikir birliği var" diyerek yanıtladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime