Anlaşma tamam! Fenerbahçe, Arda Güler'in yerini çabuk doldurdu

Fenerbahçe, Türk futbol tarihine geçerek Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in yerini çok çabuk doldurdu. Sarı-lacivertliler, Dinamo Moskova'da forma giyen 24 yaşındaki futbolcu ile anlaşma sağladı.
ABONE OL
Abone Ol
Anlaşma tamam! Fenerbahçe, Arda Güler'in yerini çabuk doldurdu
Haberler / Spor
8 Temmuz 2023 Cumartesi 09:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Transfer döneminin en hareketli takımlarından birisi olan Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanmaya devam ediyor.

Türk futbolunun en önemli yeteneklerinden birisi olan Arda Güler'i 30 milyon euroya Real Madrid'e satan Fenerbahçe, 18 yaşındaki ismin yerini vakit kaybetmeden doldurma kararı aldı.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Arda Güler'den elde edilen bonservis bedeliyle transfer için kollarını sıvayan Fenerbahçe, Dinamo Moskova'da forma giyen 24 yaşındaki Sebastian Szymanski'yle masaya oturdu ve genç futbolcuyla her konuda anlaşma sağladı.

Edin Dzeko ve Ryan Kent transferleriyle ses getiren Fenerbahçe, Sebastian Szymanski'nin de transferini kısa sürede resmiyete kavuşturacak.

Geçtiğimiz sezonu Hollanda Ligi ekiplerinden Feyenoord'da kiralık olarak geçiren Sebastian Szymanski, 40 maçta görev alırken 10 gol ve 7 asistlik performansıyla adeta göz doldurdu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime