Arjantin'den Mauro Icardi için transfer iddiası

Sarı-kırmızılıların formda golcüsü Mauro Icardi'nin ülkesinin köklü kulübü ile görüştüğü ve ailevi sebeplerden dolayı ülkesine dönmeyi düşünebileceği iddiaları ortaya atıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Arjantin'den Mauro Icardi için transfer iddiası
Haberler / Spor
17 Mayıs 2023 Çarşamba 21:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray'ın sezon başında Fransız ekibi Paris Saint Germain'den kiraladığı Mauro Icardi ile ilgili transfer söylentileri ortaya atılmaya devam ediliyor.

Gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelen ve sarı-kırmızılıların sezon sonunda bonservisini almayı düşündüğü yıldız futbolcuya ülkesinden teklifler geldiği iddia edildi. 

Arjantin basınından Guido Zaffora ve Hernán Castillo'nun haberine göre; Icardi, ülkesinin köklü kulüplerinden Boca Juniors ile bir görüşme gerçekleştirdi.

"CİDDİ OLARAK DÜŞÜNÜYOR"

Arjantinli yıldızın eşi Wanda Nara ile çocuklarının geleceği konusunda anlaşmazlık yaşadığı ve bu sebepten de ülkesine gitme ihtimali ciddi olarak düşündüğü iddia edildi.

30 yaşındaki golcü bu sezon Galatasaray formasıyla çıktığı 23 maçta 18 gol, 8 asist kaydederek takımının lider olmasına önemli bir paya sahip oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime