Avrupa bu transferi konuşacak: 80 milyon euroluk golcü Galatasaray'a mı geliyor?

Galatasaray için son yılların en büyük transfer iddiası geldi. Atalanta'nın 80 milyon euro gelir beklediği genç golcüyü Galatasaray'a yazdılar. 20 yaşındaki forvetin adının Cimbom'la anılması, sarı kırmızılı taraftarları heyecanlandırmaya yetti.
ABONE OL
Abone Ol
Avrupa bu transferi konuşacak: 80 milyon euroluk golcü Galatasaray'a mı geliyor?
Haberler / Spor
31 Mart 2023 Cuma 16:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yaptığı yıldız transferleriyle adından söz ettiren Galatasaray için sıra dışı bir transfer iddiası gündeme geldi. Atalanta'nın altın çocuğu Rasmus Hojlund için Galatasaray'ın da devrede olduğu İtalyan basınında geniş yankı buldu.

80 MİLYON EURO GELİR BEKLENEN FORVETİ GALATASARAY'A YAZDILAR

Piyasa değeri 35 milyon euro olan ve geleceğin en büyük yıldızlarından olması beklenen Hojlund için Atalanta'nın düşündüğü rakam ise tam 80 milyon euro. 20 yaşındaki futbolcu için Galatasaray'ın yanı sıra Bayern Münih, Manchester United ve Arsenal'in de devrede olduğu kaydedildi.

GÖRÜŞMELER BAŞLADI

Haber detayında Galatasaray'ın Hojlund için görüşmelere başladığı kaydedildi. Sarı kırmızılıların sezon sonunda Atalanta'nın kapısını resmi teklifle çalacağı ifade edildi.

23 MAÇTA 9 GOLE KATKI VERDİ

Danimarka Milli Takımı forması da giyen genç forvet, sezon başında 14 milyon euro karşılığında Atalanta'ya transfer olmuştu. Bu sezon Serie A'da 23 maça çıkan Rasmus Hojlund 7 gol, 2 asistlik katkı verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime