Beşiktaş'a talih kuşu! Önce Gedson Fernandes, sonra Muleka...

Avrupa'dan pek çok kulüp Beşiktaşlı Gedson Fernandes ile ilgileniyor. Beşiktaş ise Gedson Fernandes'in satışı için 13 milyon euro ve bir sonraki transferden pay istiyor.
ABONE OL
Abone Ol
Beşiktaş'a talih kuşu! Önce Gedson Fernandes, sonra Muleka...
Haberler / Spor
14 Nisan 2023 Cuma 09:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Beşiktaş'a geçen sezon Benfica'dan 6 milyon euroya transfer olan Gedson Fernandes, yol ayrımında...

13 MİLYON EURO

Portekizli oyuncuya İtalya ve İngiltere'den birçok kulüp talip. İtalyan basını, Roma ve Lazio'nun Gedson için yarıştığını duyurdu. BBC ise 24 yaşındaki Portekizli için Fulham, Aston Villa ve C.Palace gibi İngiliz ekiplerinin devrede olduğunu bildirdi. Haberde; bu oyuncunun satışından Beşiktaş'ın 13 milyon euro ve bir sonraki satıştan pay talep ettiği, görüşmelerin sürdüğü bildirildi.

4+1 YILLIK SÖZLEŞMESİ VAR

Beşiktaş, Gedson'un satışını tamamlarsa, anlaşma gereği oyuncudan alacağı paranın yarısını Benfica'ya ödeyecek. Çünkü Portekiz ekibi ile yapılan anlaşma bir sonraki satıştan gelecek paranın % 50-50 bölüşülmesini içeriyor. Siyah-beyazlı ekiple 1 yılı opsiyonlu, 5 senelik anlaşma imzalayan Gedson, geçen sezonu Ç.Rizespor'da tamamladı ve bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 29 maçta, 5 asistlik skor katkısında bulundu.

MULEKA DA AYRILIYOR

Mısır'ın Al-Ahly Kulübü'nün futbol şirketinin başkanı Adly Al-Qai, Jackson Muleka'yla anlaşma sağlandığını duyurdu. Beşiktaş ile görüşmelerin sürdüğü belirtilen açıklamada, "İsimlere takılıp kalmayın, takıma yaldızlar kazandıracağız ki taraftar onları birer çözüm olarak görsün." diye konuştu. Muleka'nın transferinin bir hafta içinde kesinleşeceği de bildirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime