Tarihin en büyük transferlerinden biri gerçekleşecek mi? Kylian Mbappe...

PSG ile sözleşmesinin son yılına giren yıldız oyuncu Kylian Mbappe, yaz transfer döneminde Fransa'dan ayrılmak istiyor. PSG yönetimi oyuncunun kontrat yenilememe kararında ısrarcı tutumu nedeni ile Kylian Mbappe'yi elden çıkarma fikrine sıcak bakıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Tarihin en büyük transferlerinden biri gerçekleşecek mi? Kylian Mbappe...
Haberler / Spor
9 Temmuz 2023 Pazar 10:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fransız ekibi PSG ile bir yıllık sözleşmesi kalan Kylian Mbappe bir an önce takımdan ayrılmak istiyor. Bir dönem Real Madrid'de oynama isteğini sık sık dile getiren ve İspanyol kulübü ile imza aşamasından dönen Fransız yıldızın hayali gerçek oluyor.

TAKIMDA MUTSUZ

Fransız oyuncu kulüpte son derece mutsuz olduğu ve ayrılmak istediğini yönetime bildirmişti. Bu talebe ilk olarak olumsuz yanıt veren Paris Saint-Germain yönetimi yıldız oyuncunun kontrat yenilememe konusunda ısrarcı olması ve son olarak yönetimi hedef alan açıklamaları nedeni ile oyuncunun kulüpten ayrılmasına izin verecek.

NE DEMİŞTİ

Fransız yıldız verdiği röportajda kulübünün astronomik harcamalara rağmen Şampiyonlar Ligi'nin kazanılamamasına yönelik soruya, "Bu bana uygun bir soru değil, Takımı oluşturan insanlara bunu sormalısınız. Bu takımı kim kurdu? Ben sadece işimi yapmaya çalışıyorum. Ligde üst üste beş kez yılın en iyi oyuncusu seçildim, takımın en fazla gol atan oyuncusu oldum. O yüzden bu soru yukarıdakileri ilgilendiriyor" cevabını vermişti.

EN CİDDİ TALİP REAL MADRİD

Yıldız oyuncu ile Real Madrid'in dışında bir diğer dünya devi olan Liverpool'un da ilgisi olduğu biliniyor. Bu ilgiye rağmen İngiliz ekibinin Mbappe'yi transferi konusunda resmi bir girişimi yok. Yıldız oyuncunun en ciddi talibinin Real Madrid olduğu kaydedildi. Yıldız oyuncunun da Real Madrid dışında bir kulübe imza atmak istemediği gelen bilgiler arasında yer alıyor.

PSG'NİN İSTEĞİ 200 MİLYON EURO

Fransız kulübü Mbappe için 200 milyon euro seviyelerinde bir bonservis ücreti istiyor. Bu talebe rağmen oyuncunun kulüpten ayrılma kararı ve sözleşmesinin bitimine yalnız bir yıl kalmasından dolayı Real Madrid'in bu transferi 150 milyon euro civarında bir rakam ile bitireceği bekleniyor.

OYUNCUNUN RAKAMLARI

Fransız süper star kariyeri boyunca 325 maça çıkarken 244 gol atma başarısı göstermesinin yanında takım arkadaşlarına 116 kez gol pası verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime