Böyle tuzak görülmedi! Sosyal medyada tanışan 8 kız çocuğu cinayet işledi

Sosyal medyada tanıştığı belirtilen sekiz kız çocuğu, 59 yaşındaki bir adamı bıçaklayarak öldürdü. Polis, görgü tanıklarıyla görüştükten sonra kız çocuklarını tutukladı.
ABONE OL
Abone Ol
Böyle tuzak görülmedi! Sosyal medyada tanışan 8 kız çocuğu cinayet işledi
Haberler / Dünya
22 Aralık 2022 Perşembe 11:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kanada’nın Toronto şehrinde sosyal medyada tanıştığı belirtilen sekiz kız çocuğu, 59 yaşındaki bir adamın bıçaklanarak ölümüyle ilgili olarak ikinci derece cinayetle suçlandı.

Kanada polisi, çocukların ülkenin en büyük kentindeki ana tren istasyonunun yakınındaki bir plazada adama saldırıp bıçakladığını açıkladı. Polis, kızlardan üçünün 13, üçünün 14 ve ikisinin 16 yaşında olduğunu belirtirken, kurbanın kimliğini açıklamaktan kaçındı. Ancak, bir basın toplantısında konuşan Çavuş Terry Browne, adamın kısa süre önce şehrin evsizler barınağı sistemine taşındığını söyledi.

"BIÇAKLAYARAK ÖLDÜRÜLDÜ"

Browne, "Adamın bölgede çok destekleyici bir ailesi vardı, bu yüzden ona evsiz diyemem, son zamanlarda biraz şanssızlık yaşamıştı" dedi.

Browne,  kızların bir tartışmanın ardından kurbana saldırıp bıçakladığına inanıldığını söyledi. Ağır yaralanan adam hastaneye kaldırıldığını, kısa süre sonra ise hayatını kaybettiğini aktardı.

Diğer taraftan polis, görgü tanıklarıyla görüştükten sonra kız çocuklarını tutukladı. Browne, müfettişlerin saldırıya karışan kız çocuklarının  sosyal medyada tanıştığına ve şehrin çeşitli yerlerinden geldiklerine inandığını, ancak o akşam neden bir araya geldiklerinin hala net olmadığını söyledi.

Browne, "Bu noktada onları bir çete olarak tanımlayamıyorum Ancak o akşam meydana gelen olay hepimizi yaraladı dedi.Browne, zanlılardan üçünün daha önce polisle "teması" olduğunu ve diğer beşinin polisle daha önce herhangi bir etkileşimi olmadığını sözlerine ekledi.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime