Cedric Bakambu'dan 4.4 milyon Euro'luk büyük fedakârlık

Al-Nasr'dan 2 yılda alacağı 7 milyon Euro'yu elinin tersiyle iten Bakambu, aynı dönemde Galatasaray‘da ise 2.6 milyon Euro kazanacak. Cimbom, 800 bin Euro bonservis ödemesi yapacak.
ABONE OL
Abone Ol
Cedric Bakambu'dan 4.4 milyon Euro'luk büyük fedakârlık
Haberler / Spor
23 Temmuz 2023 Pazar 09:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray, golcü sorununu Cedric Bakambu'yu kadrosuna katarak çözdü. 32 yaşındaki golcü isim, sarı-kırmızılı formayı giymek için büyük bir maddi fedakârlık da yaptı. Kongolu forvet, Al-Nasr takımında iki senede bonuslarla birlikte 7 milyon Euro kazanacaktı. Bakambu, Galatasaray'da ise 2 yılda toplam 2.6 milyon Euro gelir edecek. Yıldız isim, böylece 4.4 milyon Euro'yu elinin tersi ile itmiş oldu. Cimbom, Al-Nasr kulübüne 800 bin Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Teknik Direktör Okan Buruk, Bakambu'nun bir an önce takıma katılmasını istiyor. Tecrübeli oyuncu için özel bir idman programı hazırlandı. Başarılı teknik adam, 32 yaşındaki golcünün lige hazırlanmasını hedefliyor. Bu dönemde oynanacak olan Avrupa maçlarında ise ileri uçta Barış Alper ve Halil Dervişoğlu'ndan biri formayı giyecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime