Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'in play-off umutlarını bitirdi

Turkish Airlines Euroleague'in 33. haftasında Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'i 103-86'lık skorla mağlup ederek rakibinin play-off umutlarını bitirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes'in play-off umutlarını bitirdi
Haberler / Spor
7 Nisan 2023 Cuma 00:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe Beko, Turkish Airlines Euroleague’in 33’üncü hafta karşılaşmasında Anadolu Efes’i sahasında 103-86 mağlup etti. Bu sonucun ardından sarı-lacivertli ekip, 19’uncu galibiyetini elde ederken Anadolu Efes, 17’nci mağlubiyetini aldı.

ANADOLU EFES, PLAY-OFF DIŞINDA KALDI

Turkish Airlines Euroleague’in 33’üncü haftasında deplasmanda Fenerbahçe Beko’ya 103-86 mağlup olan Anadolu Efes’in bu sonucun ardından bitime bir hafta kala Play-Off dışında kalması kesinleşti. Euroleague’de son 2 sezonu şampiyon olarak tamamlayan Anadolu Efes’in Zalgiris’in de sahasında Maccabi Tel Aviv’i mağlup etmesiyle ilk 8 sıra için herhangi bir şansı kalmadı.

Anadolu Efes Başantrenörü Ergin Ataman, maç sonunu beklemeden soyunma odasına gitti. Karşılaşmanın son 35 saniyesinde Fenerbahçe Başantrenörü Dimitris Itoudis’i tebrik eden ve karşılaşmanın hakemleriyle tokalaşan Ergin Ataman, maç sonucunu beklemeden soyunma odasına gitti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime