Trabzonspor'dan 'Türk ruleti' Sergen Yalçın gündeme geldi...

Orhan Ak'ın istifasının ardından teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da öne çıkan isimlerden biri de Sergen Yalçın oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Trabzonspor'dan 'Türk ruleti' Sergen Yalçın gündeme geldi...
Haberler / Spor
6 Nisan 2023 Perşembe 14:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trabzonspor'da, Türkiye Kupası'ndaki Ankaragücü yenilgisinin ardından istifa eden Orhan Ak'ın yerine teknik direktör arayışı devam ediyor.

Sabah'ın haberine göre, Trabzonspor'un yeni başkanı Ertuğrul Doğan ve ekibi teknik direktör arayışına yoğunlaştı. Takımın bir an önce toparlanması için Sergen Yalçın ve İlhan Palut isminin ön plana çıktığı belirtildi.

Haberde, diğer adayların Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella ve Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan olduğu kaydedildi.

Ancak bu iki ismin kulüpleriyle sözleşmeleri bulunduğu için Sergen Yalçın'ın bir adım öne çıktığı aktarıldı.

KASIMPAŞA MAÇINDA DERELİOĞLU KULÜBEDE

Sergen Yalçın ile yapılacak görüşmelerin uzama ihtimaline karşın, Trabzonspor'un hafta sonunda Süper Lig'de Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacağı maçta takımın başında İhsan Gündüz Derelioğlu'nun bulunacağı kaydedildi.

TEKLİFE SICAK BAKIYOR

Sergen Yalçın tarafından bordo-mavililerle henüz bir temas kurulmadığı aktarılırken, 50 yaşındaki teknik adamın Trabzonspor'un başına geçmeye sıcak baktığı 'fade edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime