Fenerbahçe'den Jonathan Bamba hamlesi! Menajeri İstanbul'a geliyor

Fenerbahçe sezon sonu için transfer çalışmalarına hız verdi. Hücum hattını güçlendirmek isteyen sarı-lacivertliler Jonathan Bamba'yı gündemine aldı ve menajerini İstanbul'a davet etti.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'den Jonathan Bamba hamlesi! Menajeri İstanbul'a geliyor
Haberler / Spor
21 Mayıs 2023 Pazar 11:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı-lacivertli kurmaylar İngiltere Premier Lig'de Crystal Palace forması giyen sol kanat oyuncusu Wilfried Zaha için ilik girişimini gerçekleştirmiş ve menajeri ile İstanbul'da görüşmüştü.

MENAJERİ İSTANBUL'A DAVET EDİLDİ

Sarı-lacivertliler sol kanat için önceliği Zaha'ya verirken her ihtimale karşı alternatifini de hazır ediyor. Fenerbahçeli kurmaylar Fransa'da Lille forması giyen ve sözleşmesinin son yılını yaşayan Fildişili sol kanat oyuncusu Jonathan Bamba'nın menajerini İstanbul'a davet etti.

İMZA PARASI TEKLİF EDİLECEK

Bamba'nın menajerinin birkaç gün içinde İstanbul'a geleceği öğrenilirken bonservis bedeli olmayan Bamba için bir miktar imza parası vermeyi de taahhüt edecek. 27 yaşında ve 1.75 boyunda olan Jonathan Bamba sol kanat dışında sağ kanatta da forma giyebiliyor.

20 milyon euro güncel piyasa değeri olan Bamba 19 kez giydiği Fildişi Milli Takım formasıyla 5 kez fileleri havalandırdı. Bamba 5 yıldır Lille forması giyiyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime