Fenerbahçe'den flaş hamle! Jorge Jesus'a teklif edilen sözleşme ortaya çıktı

Ali Koç başkanlığındaki Fenerbahçe'de, Beşiktaş derbisi sonrasında Jorge Jesus ile yolların ayrılacağı konuşuluyordu. Ancak son duyurulan bilgiye göre Fenerbahçe, Jorge Jesus ile yola devam etmeyi planlıyor! İşte Ali Koç'un kritik hamlesi.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'den flaş hamle! Jorge Jesus'a teklif edilen sözleşme ortaya çıktı
Haberler / Spor
6 Nisan 2023 Perşembe 09:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'de Ali Koç'tan Jorge Jesus hamlesi geldi! Beşiktaş maçı sonrasında yolların ayrılacağı konuşulan Portekizli hocaya, beklentilerin aksine büyük bir proje emanet edilecek.

ALİ KOÇ'UN FENERBAHÇE'SİNDE JORGE JESUS DEVAM EDECEK

Sansürsüz Futbol ekibinden Elis Buse Araç'ın duyurduğu habere göre Jorge Jesus'a yeni bir sözleşme teklif edilecek. Karşılıklı olarak güven konusunu aşmayı isteyen yönetim, deneyimli çalıştırıcıya 1+3 yıllık sözleşmeden bahsetti ve vaatlerde bulundu.

BÜYÜK RPOJE

Jorge Jesus'a sunulan 1+3 yıllık sözleşmenin üzerine, ciddi bir transfer bütçesi ve de teknik ekibe önemli isimlerin katılımından bahsedildi.

Portekizli hocaya güzel bir fırsat sunacak olan Ali Koç, kısa vadede kulübün geleceğini Jesus'a emanet edecek ve önemli yatırımlar yapacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime