Fenerbahçe'nin odak noktası Enner Valencia

Fenerbahçe, bir türlü yeni sözleşme imzalayamadığı yıldız golcüsü Enner Valencia ile milli arada mutlu sona ulaşmak istiyor.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'nin odak noktası Enner Valencia
Haberler / Spor
21 Mart 2023 Salı 11:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Milli ara ile birlikte kadro yapılanması konusuna odaklanan Fenerbahçe'de hedef önümüzdeki sezon kadroda tutmak istenilen ancak sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan oyuncularla sözleşme yenilemek. Bu doğrultuda kaleci Altay Bayındır ile 4 yıllık yeni sözleşme imzalayan Fenerbahçe, diğer oyuncularda da aynı mutlu sona ulaşmak istiyor. Bu isimlerden en önemlisi de takımın yıldız ismi Enner Valencia. Yılan hikayesine dönen sözleşme görüşmelerinde Fenerbahçe'nin hedefi Beşiktaş maçı öncesinde Valencia ile nikah tazelemek. 

ORTA YOL ARANIYOR

Oyuncunun tüm odağını futbola vermesi ve şampiyonluk yolunda başka hiçbir şeyle ilgilenmesini istemeyen Fenerbahçe Ekvatorlu golcü ile en kısa zamanda sözleşme görüşmelerini sonuçlandırmak istiyor. Valencia'nın yıllık 2.5 milyon Euro'dan istediği 2+1 yıllık sözleşmeyi daha düşük bir maaşla 1+1 yıl olarak revize etmek isteyen Fenerbahçe yönetimi orta yolu bulmayı amaçlıyor.

33 yaşındaki forvetin Brezilya takımlarından Internacional ile sezon sonu için anlaştığı iddia edilmiş ancak bu haber hem Brezilya ekibinin başkanı hem de Enner Valencia tarafından yalanlanmıştı. Valencia her açıklamasında, Fenerbahçe’de mutlu olduğunu, kalmak istediğini ve sözleşme görüşmelerinde mutlu sona varmak istediğini dile getirmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime