Fenerbahçe'ye Wilfried Zaha transferi için güzel haber

Fenerbahçe'nin bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü Wilfried Zaha için sıcak bir gelişme yaşandı. Sarı lacivertli ekibin teklifini düşünmek için süre istediği öne sürülen yıldız futbolcudan gelen paylaşım geceye damga vurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'ye Wilfried Zaha transferi için güzel haber
Haberler / Spor
20 Temmuz 2023 Perşembe 11:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'nin bir süredir görüşmelerini sürdürdüğü ve son olarak sarı-lacivertlilerden süre istediği belirtilen Wilfried Zaha'dan ilginç bir paylaşım geldi.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan yıldız futbolcu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda kafası karışmış emoji ifadesini kullandı. Yıldız futbolcunun söz konusu paylaşımı, Türk taraftarların büyük ilgisini çekti. 30 binden fazla yorum alan paylaşım, 5.6 milyon görüntülenmeye ulaştı.

Crystal Palace ile sözleşmesinin sonuna gelen ve bonservisini eline alan 30 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon çıktığı 28 maçta 7 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.

FENERBAHÇE'Yİ SEVİNDİREN GELİŞME

Sky Sports'un haberine göre; Steven Gerrard'ın başında olduğu Al-Ettifaq kulübü, Wilfried Zaha transferinden çekildi. Masada sadece Crystal Palace'ın ver Fenerbahçe'nın teklifleri var. Yetenekli futbolcu, iki tekliften birini seçmek için düşünüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime