Fenerbahçe'ye ya Barrow ya da Ekambi yazılıyor

Karl Toko Ekambi'yi imza aşamasına getiren Fenerbahçe, Bologna ile yolları ayırmaya hazırlanan Musa Barrow için plan yapıyor. Gambiyalı Barrow'da şartlar zorlanacak...
ABONE OL
Abone Ol
Fenerbahçe'ye ya Barrow ya da Ekambi yazılıyor
Haberler / Spor
25 Temmuz 2023 Salı 10:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Golcü özellikli bir kanat arayan Fenerbahçe'de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Wilfried Zaha'yı Galatasaray'a kaptıran sarı-lacivertliler, öncesinde Lyon'da forma giyen Karl Toko Ekambi'yi imza aşamasına getirmişti. Taraftarın sıcak bakmadığı Ekambi'de rölantiye geçen Kanarya'nın gündemine Musa Barrow girdi. İtalyan Corrieredellosport'taki habere göre; ayrılığa sıcak olan Musa Barrow'un durumunu Fenerbahçe gözlüyor.

BOLOGNA'NIN BEKLENTİSİ YÜKSEK

2021'de Barrow'u 14.3 milyon Euro bedelle kadrosuna katan Bologna, değer kaybı yaşayan futbolcusundan zarar etmek istemiyor. 10 milyon Euro'nun üstünde bonservis beklentileri var. 2025'e kadar mukavelesi süren Gambiyalı futbolcu için Fenerbahçe, satın alma opsiyonlu kiralama teklifi düşünüyor. Sol kanat ve merkez forvet olarak görev yapabilen 24 yaşındaki Barrow, İtalya'da geçen sezon 32 karşılaşmada 3 gol atıp 8 asist yaptı.

LYON, YOLLARI AYIRMAYA HAZIR

Fransız ekibi Lyon ise Ekambi ile yola devam etmeyecek. Taraftarla da arası açılan 30 yaşındaki futbolcu, teklifini kabul ettiği Fenerbahçe'den haber bekliyor. Ancak Kamerunlu futbolcu, Fenerbahçe için artık öncelik değil. Zaha olayından sonra transfer stratejisi farklı bir şekil aldı. Taraftar da Ekambi'ye sıcak bakmıyor. Sarı-lacivertliler, Ekambi'yi yalnızca bedelsiz gelirse kabul etme niyetinde. Ancak ibre Barrow'a dönmüş durumda.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime