Fulham, Mauro Icardi'nin peşinde! PSG'ye 13 milyon euro...

İngiliz basınına göre Fulham Kulübü, Mauro Icardi için PSG ile yaptığı görüşmelerde son aşamaya geldi. Ada ekibi 13 milyon euro bonservis ödemesi yapacak.
ABONE OL
Abone Ol
Fulham, Mauro Icardi'nin peşinde! PSG'ye 13 milyon euro...
Haberler / Spor
10 Mayıs 2023 Çarşamba 11:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Galatasaray'da Mauro Icardi konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. İngiliz basınına göre Fulham, Icardi için PSG ile yaptığı görüşmelerde son aşamaya geldi. Ada ekibi, PSG'ye bonservis bedeli olarak 13 milyon euro ödeme yapacak. Fulham'ın yetkilileri, 30 yaşındaki Arjantinli golcü ile de kısa süre içinde görüşmelere başlayacak. Galatasaray yönetimi de başarılı golcünün bonservisini almak için Fransız ekibi ile temaslarını yoğun şekilde sürdürüyor. Arjantin basını, Galatasaray'da harika performans sergileyen Icardi'nin neden milli takıma çağrılmadığını sorgulamaya başladı. Arjantinli golcü, sosyal medyada Başakşehir'in maskotu olan baykuşu sevdiği anları paylaştı. Icardi ayrıca "Günaydın, 85 milyon aslan" paylaşımını yaptı. Öte yandan Icardi, ligde sadece 20 maçta forma giymesine rağmen 15 gol attı ve Galatasaray'ın son 5 sezondaki skorda en etkili ismi oldu!

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime