Galatasaray'da Cedric Bakambu ve Wilfried Zaha sahaya çıkıyor

Zalgiris maçının ardından iki gün izin yapan Galatasaray, cuma günü rövanş maçı hazırlıklarına başlayacak. Yeni transferler Zaha ve Bakambu da ilk kez takımla çalışacak.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'da Cedric Bakambu ve Wilfried Zaha sahaya çıkıyor
Haberler / Spor
27 Temmuz 2023 Perşembe 16:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray'a Wilfried Zaha ve Cedric Bakambu müjdesi...

Transfer döneminin hızlı takımlarından Galatasaray, Zaha ve Bakambu gibi iki önemli yıldızı kadrosuna katarak önemli bir işe imza atmıştı.

Zaha transferi sonrası özel işlerini halletmek için İngiltere'ye dönmüştü. Yıldız futbolcu bugün İstanbul'a geri dönecek.

Galatasaray'an Al-Saad takımından transferi Bakambu ise takımının kampından ayrılarak İstanbul'a gelmişti. Yeni sezon için hazır olan oyuncu da takımın izinli olduğu dönemde çalışmalarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdürdü.

Galatasaray iki günlük iznin ardından Çarşamba günü oynayacağı Zalgiris maçının rövanş maçı hazırlıklarına yarın başlıyor. Yeni transferler Zaha ve Bakambu da takımla birlikte çalışmalara başlayacak.

İsmi Şampiyonlar Ligi eleme listesine yazılan Bakambu'nun rövanş maçı kadrosunda yer alması bekleniyor. Zalgiris'le oynanacak maçın rövanşında süre alması da bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime