Galatasaray'da taraftarı üzecek haber Erden Timur'dan geldi: Muslera veda ediyor...

Galatasaray'ın başarılı kalecisi Fernando Muslera'dan kötü haber geldi. Haberi Erden Timur duyurdu. 13 yıldır sarı-kırmızılı formayı terleten tecrübeli kaleci bu sezon sonu Galatasaray'a veda ediyor.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'da taraftarı üzecek haber Erden Timur'dan geldi: Muslera veda ediyor...
Haberler / Spor
26 Temmuz 2023 Çarşamba 17:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray'ın efsaneleri arasına adını yazdıran başarılı kaleci Fernando Muslera'dan kötü haber geldi. Galatasaray Sportif A.Ş başkan vekili Erden Timur haberi duyurdu. Sarı-kırmızılı forma ile 13 yıldır sayısız maça çıkan ve sayısız başarıya imza atan tecrübeli file bekçisi bu sezon Galatasaray'a veda ediyor. Erden Timur, Muslera'nın bu sezon sözleşmesinin biteceğini belirterek Her oyuncunun yaşı ilerledikçe kendi planlarını yaptığını söyledi.

13 yıldır sarı-kırmızılı formayı giyen ve taraftarın sevgilisi haline dönüşen tecrübeli kaleci Fernando Muslera için kötü haber verildi. Haberi Erden Timur duyurdu. Sarı-kırmızılı takımın en sevilen isimlerinden olan ve sayısız kupa kaldıran başarılı kaleci bu sezon Galatasaray'a veda edecek. Muslera'nın sözleşmesinin yenilenmeyeceği açıklandı.

GALATASARAY'DA GEÇEN 13 YIL

Galatasaraylı taraftara kötü haberleri veren Erdem Timur Fernando Muslera ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Muslera'nın Galatasaray için çok büyük bir efsane olduğunu belirten Erdem Timur, "Dile kolay 13 yıl. Çok büyük efsane. Muslera’nın son senesi. Onun hayalleriyle sizin hayallerinizin örtüşmesi… Her oyuncu yaşlandıkça planlar yapıyor, önemli olan oralarda da beraber olmak. Performansı verirken yanındasınız, performansı vermezken veya başka bir yere gidiyorsa veya emekliliğinde de onunla birlikte misiniz?" ifadelerini kullandı.

TARAFTAR MUSLERA'NIN KALMASINI İSTİYOR

Galatasaray taraftarı Muslera’nın bu sezon gidecek olmasından dolayı son derece üzgün. Yaşı gereği futbolu bırakmak istediği konuşulan Fernando Muslera'nın kalması için taraftarlar sosyal medyada kampanyalar düzenliyor. Tecrübeli futbolcunun taraftarın bu çağrısına ne cevap vereceği ise merak konusu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime