Galatasaray'dan 8+3 kuralı sonrası Mert Müldür hamlesi

Galatasaray, TFF'nin yabancı oyuncu kontenjanında 8+3 kuralıyla yola devam edileceğinin açıklaması sonrası yerli oyuncu transferinde atağa kalktı. Galatasaray'ın ilk hedefinin Sassuolo forması giyen Mert Müldür olduğu iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'dan 8+3 kuralı sonrası Mert Müldür hamlesi
Haberler / Spor
19 Mayıs 2023 Cuma 14:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) yabancı oyuncuda 8+3 kararı sonrası Galatasaray harekete geçti. Sarı kırmızılı takımda Victor Nelsson ve Sacha Boey'nin satılma olasılığı yüksek görülürken, savunmaya alternatif aranmaya da başlandı.

GALATASARAY'IN GÜNDEMİ MERT MÜLDÜR

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; 8+3 kuralının devam edeceği açıklanır açıklanmaz yerli oyuncu havuzuna tekrar bakıldı ve özellikle Mert Müldür ismi ön plana çıktı.

HEM NELSSON HEM DE BOEY'İN ALTERNATİFİ

İtalya'nın Sassuolo takımında forma giyen futbolcu için sezon başında teklif yapan Galatasaray, Mert için şartlarını bir kez daha zorlayacak. Sağ bek orijinli olmasına rağmen stoper ve sağ bekte de görev yapabilen milli futbolcu, hem Nelsson hem de Boey'nin alternatifi konumunda.

TEKLİF 5 MİLYON EURONUN ALTINDA OLACAK

Mert Müldür'ün kulübüyle 1 yıl sözleşmesi kaldı ve Sassuolo'nun 5 milyon euronun altından bir teklife ikna edilebileceği düşünülüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime