Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye mi transfer oluyor? Beknaz Almazbekov kararını verdi!

Galatasaray altyapısında forma giyen Beknaz Almazbekov'un Fenerbahçe ile anlaştığı iddiası ortalığı karıştırdı. Almazbekov, iddialara açıklık getirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Galatasaray'dan Fenerbahçe'ye mi transfer oluyor? Beknaz Almazbekov kararını verdi!
Haberler / Spor
6 Mayıs 2023 Cumartesi 14:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig'de bu sezon Galatasaray'a karşı şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, yarın ligde kalma mücadelesi veren Giresunspor deplasmanına gidiyor.

Dünya Kupası arasına kadar art arda aldığı başarılı sonuçlarla liderlik koltuğunda oturan sarı-lacivertli ekip, aranın ardından zirveyi Galatasaray'a kaptırdı.

FENERBAHÇE'NİN RADARINA GİRDİ

Ligde zirveye odaklanan sarı-lacivertli takım, Jorge Jesus'un raporları doğrultusunda adımlarını atarken, yeni sezon transferleri için şimdiden kolları sıvadı.

Gündemine Ryan Kent ve Mavidid'yi alan Fenerbahçe'nin Galatasaraylı oyuncu Beknaz'ı da transfer etmek istediği iddia edilmişti.

TRANSFER İDDİASINI YALANLADI

Fenerbahçe'nin transfer iddialarını boşa çıkaran Beknaz Almazbekov, sosyal medya hesabından Galatasaray'ın Kadıköy'de oynadığı ve kendisinin de olduğu bir video paylaştı. Daha sonra oyuncunun mesajlarında Galatasaray'da kalacağını söylediği ortaya çıktı.

Fenerbahçe iddialarına yanıt veren Beknaz şunları söyledi:

"Haber yalan, öyle bir şey yok. Birileri uydurmuş. Galatasaray'dan asla gitmem."

GELECEK VADEDEN 60 FUTBOLCU ARASINA GİRMİŞTİ

The Guardian gazetesi, 2005 doğumlu dünyanın gelecek vadeden 60 futbolcusunu belirlerken, listede Fenerbahçe'den Arda Güler'le beraber Galatasaray'dan Beknaz Almazbekov'a da yer vermişti.

18 yaşındaki Beknaz Almazbekov, her iki kanadın yanı sıra santrfor bölgelerinde de oynayabiliyor. Galatasaray altyapısında bu sezon 21 maçta oynayan Beknaz performansıyla dikkat çekti. Beknaz, 16 gol ve 5 asistlik katkısıyla resmen göz doldurdu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime