Grip sandılar, acı gerçekle karşılaştılar!

İngiltere’de bir aile yılbaşında Kyra adındaki kızlarının grip benzeri semptomlar göstermesi üzerine hastaneye başvurdu. Aile burada kızlarıyla ilgili acı gerçekle yüzleştiler.
ABONE OL
Abone Ol
Grip sandılar, acı gerçekle karşılaştılar!
Haberler / Dünya
16 Ocak 2023 Pazartesi 12:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Grip semptomları gösteren kızlarını hastaneye götüren ailenin hayatı alt üst oldu. Kan kanseri olan kızları Kyra, şimdi hayatta kalmak için mücadele veriyor. 

İngiltere’de bir aile Kyra adındaki kızlarının grip benzeri semptomlar göstermesi üzerine hastaneye başvurdu. Öksürük, ateş, halsizlik gibi semptomların ardından sırt ve bacak ağrıları da yaşayan kızın kan kanseri yani lösemi olduğu ortaya çıktı. Oksijen seviyesinin son derece düşük olduğunu fark eden doktorlar tetkikleri genişletti ve acı gerçek böyle ortaya çıktı. 

“İNANAMADIK, GRİP SANDIK”

Hamile anne Kirsten, “Doktorlar ellerinden geleni yapıyorlar. Enfeksiyonun ne olduğunu ve onun sorununun ne olduğunu öğrenmek için kan örnekleri alıyorlar ve birçok test yapıyorlardı. İnanamadık. Hiçbir sorun yoktu, aniden gelişti" dedi. Kirsten, Kyra'nın semptomlarının yaygın olan grip semptomları olduğunu düşünerek yılbaşı kutlamaları yaptıklarını açıkladı. Anne, "Bunu asla tahmin edemezdik. Özellikle birkaç gün önce gülüyor eğleniyordu” dedi. 

ERKEN TANI ŞANSI OLDU

"Hastalanmasaydı haberimiz olmayabilirdi ve çok geç olabilirdi. Kabullenecek çok şey var” diye anne,  "Neler olduğunu bilmiyor. Gerçekten kafası karışık ve sadece eve gitmek istiyor, bu bizim kalbimizi üzüyor. Doktorlar maskelerle geldiklerinde ona zarar vereceklerini düşünüyor. Neyse ki Kyra'nın omurilik sıvısında lösemi hücreleri yok ve kanseri tedavi edilebilecek. Cesur ufaklık bir haftadır hastanede ve kemoterapi görmek için bir aydan biraz fazla orada kalacak. Tedavi üç yıla kadar sürebilir ama Kyra'nın prognozu olumlu görünüyor” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime