Hakan Çalhanoğlu'nda mutlu son! Resmi açıklama bekleniyor

Inter ile sözleşmesi önümüzdeki yaz sona erecek milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, yeni sözleşme için kulübü ile prensip anlaşmasına vardı. Hakan Çalhanoğlu ile Inter arasındaki anlaşmanın önümüzdeki günlerde resmiyete dökülmesi bekleniyor.
ABONE OL
Abone Ol
Hakan Çalhanoğlu'nda mutlu son! Resmi açıklama bekleniyor
Haberler / Spor
5 Temmuz 2023 Çarşamba 12:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

2021-2022 yaz transfer döneminde kulübü Milan ile sözleşmesini yenilemeyerek serbest kalan Hakan Çalhanoğlu, günler sonra bir başka İtalyan devi Inter ile sözleşme imzalamıştı. Inter ile sözleşmesi 2024 yılının yaz ayında bitecek milli futbolcunun geleceği merak konusuydu. Milli oyuncu kulübü Inter ile sözleşmesini uzatmak için prensip anlaşmasına vardı.

2027 YILINA KADAR KONTRAT

Hakan Çalhanoğlu'nun kulübü Inter ile yeni imzalayacağı kontratın detayları belli oldu. Milli yıldız Inter ile 4 yıllık sözleşme imzalayarak 2027 yılına kadar lacivert-siyah formayı giyecek.

6 MİLYON EURO MAAŞ

Inter'den yıllık 5 milyon euro kazanan Hakan Çalhanoğlu'nun yeni sözleşme ile beraber net maaşı 6 milyon euro olacak. Milli oyuncunun performansına bağlı olarak bonuslarında olacağı tahmin ediliyor.

HAKAN ÇALHANOĞLU'NUN INTER PERFORMANSI

Milli orta saha oyuncusu Inter forması ile tüm kulvarlarda 95 maça çıkarken 12 gol attı ve takım arkadaşlarına 21 gol pası verdi.

HAKAN'IN INTER'DE KAZANDIĞI BAŞARILAR

Hakan Çalhanoğlu, Inter forması ile ikişer kez İtalya Süper Kupası ve İtalya Kupasını kazanma başarısı gösterdi. Milli oyuncu Inter ile bir kez de Şampiyonlar Ligi finali oynadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime