Hakan Çalhanoğlu tarih yazmak istiyor: 'Bu bir rüyanın gerçekleşmesi olur'

Inter forması giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City ile oynayacakları final maçı öncesi UEFA'ya açıklamalarda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Hakan Çalhanoğlu tarih yazmak istiyor: 'Bu bir rüyanın gerçekleşmesi olur'
Haberler / Spor
2 Haziran 2023 Cuma 09:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Inter'in yıldızı Hakan Çalhanoğlu, Manchester City ile karşı karşıya gelecekleri Şampiyonlar Ligi finali öncesi UEFA'ya konuştu.

İstanbul'u çok sevdiğini kaydeden Hakan Çalhanoğlu, "Benim için en güzel şehir İstanbul. Türkiye'de oynayacağım içi çok mutluyum" ifadelerini kullandı.

Manchester City forması giyen İlkay Gündoğan'la ilgili konuşan Çalhanoğlu, "Ona büyük saygı duyuyorum. Final onun için de kolay olmayacak. Benden daha tecrübeli ama onu yenmek için elimden gelen her şeyi yapacağım" şeklinde konuştu.

Şampiyonlar Ligi'ni kazanan ilk Türk futbolcu olmak istediğini belirten başarılı futbolcu, "Bunu İstanbul'da yapmak bir rüyanın gerçekleşmesi olur" dedi.

Milan'dan ezeli rakip Inter'e geldiği hatırlatılan Çalhanoğlu, "Geldiğim ilk gün herkes bunun benim için kolay bir adım olmadığını biliyordu ama kulüp ve takım arkadaşlarım beni harika karşıladı ve mutlu oldum" ifadelerini kullandı.

Hakan Çalhanoğlu son olarak "Dürüst olmak gerekirse Şampiyonlar Ligi finaline gelebileceğimizi biliyordum" diyerek sözlerini noktaladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime