İşe gitmemek için kendini bıçakladı!

Japonya'da 50 yaşındaki bir adam işe gitmemek için kendisini bıçakladı ve polisi aradı.
ABONE OL
Abone Ol
İşe gitmemek için kendini bıçakladı!
Haberler / Dünya
28 Aralık 2022 Çarşamba 15:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kyodo News'in aktardığına göre, Japonya'nın Toyonaka kentinde 50 yaşındaki bir kişi, sokakta yürüdüğü sırada tanımadığı bir kişi tarafından bıçaklandığını söyleyerek polisi aradı.

Adam hastaneye kaldırılırken, polis de olay anına ait güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Ancak görüntülerde adamın bahsettiği gibi kendisine arkadan yaklaşan ve bıçaklayan kimse görülmedi.

SORGUSUNDA İTİRAF ETTİ

Bunun üzerine polis ekipleri hastanedeki adamın ifadesini aldı. Kısa süre sonra olayın gerçek olmadığını ve kendini bıçakladığını itiraf etti.

Şahıs ifadesinde, bıçağı duvara dayadığını ve gövdesini güçlü bir şekilde arkaya iterek kendi kendini bıçakladığını itiraf etti. Polisin "Neden bunu yaptın?" sorusuna ise 'çalışmaktan yorulduğunu' söyledi.

Polis yetkilileri, adamın hastanedeki tedavisinin sona ermesinin ardından, polisin görevini engelleme ve müdahale etmekle suçlanacağını söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime