İspanyol devi, Arda Güler için devrede!

Fenerbahçe'nin beşiktaş'ı onuk ettiği derbide ilk 11'de sahaya çıkan Arda Güler'in maçtaki performansı çok beğenildi. Dünya devleri 18 yaşındaki genç yetenek için devreye girdi. İspanya'dan gelen bir transfer iddiası ise ağızları açıkta bıraktı.
ABONE OL
Abone Ol
İspanyol devi, Arda Güler için devrede!
Haberler / Spor
8 Nisan 2023 Cumartesi 11:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük yeteneklerden biri olarak gösterilen 18 yaşındaki Arda Güler, genel olarak yedek kulübesinde olsa da son haftalarda daha fazla şans bulmaya başladı.

Bu sezon Fenerbahçe formasıyla tüm kulvarlarda 23 maça çıkan genç oyuncu dört kez gol atmayı başarırken üç kez de asist yaptı.

BEŞİKTAŞ MAÇINDA ÇOK BEĞENİLDİ

Fenerbahçe'nin sahasında Beşiktaş'ı konuk ettiği derbiye ilk 11'de başlayan Arda Güler, oynadığı oyunla takdir topladı.

A Milli Takım'a kadar yükselmeyi başaran Arda Güler, sarı-lacivertliler sahadan 4-2 mağlup ayrılmasına rağmen sahanın en iyi isimleri arasında gösterildi.

DÜNYA DEVLERİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

Fenerbahçe'nin hemen hemen her maçı Avrupalı devlerin gözlemcileri tarafından takip ediliyor. Özellikle İtalyan ve İspanyol ekipler Arda Güler'i gözlemciler aracılığıyla yakından takip ediyor.

Sezon sonunda bazı Avrupa kulüplerinin Fenerbahçe'nin kapısını resmi teklifle çalması bekleniyor.

BARCELONA İDDİASI

İspanyol Relevo'da Toni Juanmarti ve Matteo Moretto imzalı haberde Barcelona'nın Arda Güler'i yakından takip ettiği iddia edildi. Haberde, genç yeteneklere yatırım yapmayı planlayan Barcelona'nın hedefindeki isimelerden birinin de Arda Güler olduğu ifade edildi.

Mali yönden sıkıntılı günler geçiren Barcelona'nın artık büyük bonservisler ödeyerek üst düzey yıldızlar transfer edemeyeceği için genç isimlere yöneldiği vurgulandı.

Relevo'daki haberde; son 10 yılın en büyük yeteneklerinden biri olmaya aday olduğu vurgulanan Arda Güler'in 20 milyon Euro'dan az bir rakama transfer edilemeyeceği ifadeleri kullanıldı. Haberde Arda Güler, “Başkan Joan Laporta'nın gerçekten atmaya istekli olacağı bir mermi" şeklinde anlatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime