İşte Ryan Kent'in Fenerbahçe'yi tercih etme sebebi

Fenerbahçe'nin yeni transferi Ryan Kent, Fenerbahçe'ye geliş sürecini anlattı. Ryan Kent, Fenerbahçe'ye gelmesindeki en önemli etkeni, "Kulübün her zaman kazanmak için oynaması" sözleriyle ifade etti.
ABONE OL
Abone Ol
İşte Ryan Kent'in Fenerbahçe'yi tercih etme sebebi
Haberler / Spor
13 Temmuz 2023 Perşembe 14:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'nin yeni sezon transferlerinden Ryan Kent, TRT Spor'a açıklamalar yaptı. Ryan Kent neden Fenerbahçe'yi tercih ettiğini de açıkladı.

"FENERBAHÇE'NİN BÜYÜKLÜĞÜNÜ BİLİYORDUM"

Fenerbahçe'ye gelmeden önce Rıdvan Yılmaz'la konuştuğunu söyleyen Ryan Kent, "Bu sürede herhangi birinin kararımı etkilemesini istemedim. Fenerbahçe'nin büyüklüğünü biliyordum. Benim için en önemli etken, bu kulübün her zaman kazanmak için oynaması" şeklinde konuştu.

EDIN DZEKO ÖVGÜSÜ

Edin Dzeko'dan övgüyle bahseden Kent, "Dzeko'nun kariyerinden bahsetmeye gerek yok, harika bir kariyeri var. Çok mütevazı bir kişiliği var. Dzeko ile oynayacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Ondan bir şeyler öğrenmek için sabırsızlanıyorum" dedi.

"GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ FUTBOLCU RONALDINHO"

Öte yandan Ryan Kent, gelmiş geçmiş en iyi futbolcunun Ronaldinho olduğunu söyledi.

RYAN KENT'TEN DERBİ SÖZLERİ

Türkiye'deki derbi atmosferine değinen başarılı futbolcu, "Bu tarz maçlar özel maçlardır. Şartlar ne olursa olsun bu maçları kazanmak istersiniz" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime