Lakers seriyi 3-1'e getirdi, LeBron kariyer rekoru kırdı

Los Angeles Lakers süperstarı LeBron James, Memphis Grizzlies'e karşı dün gece oynadığı playoff ilk turunun 4. maçında 20 ribaund alarak, kariyer rekorunu kırmayı başardı.
ABONE OL
Abone Ol
Lakers seriyi 3-1'e getirdi, LeBron kariyer rekoru kırdı
Haberler / Spor
25 Nisan 2023 Salı 13:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Los Angeles Lakers süperstarı LeBron James, Memphis Grizzlies'e karşı dün gece oynadığı play-off ilk turunun 4. maçında 20 ribaund alarak, kariyer rekorunu kırmayı başardı.

Maçı 0.8 saniye kala uzatmaya götürmüş olan James, toplamda kaydettiği 22 sayıyla Lakers'ın Grizzlies'i 117-111 yenerek play-off ilk turunda 3-1 öne geçmesini sağladı.

Kariyerinin 270. play-off maçında kırdığı rekora 20 ribaund ile ulaşmış olan LeBron, 2004'te Shaquille O'Neal'dan bu yana bir play-off maçında 20 sayı ve 20 ribaund barajını geçen ilk Lakers oyuncusu olma başarısını da gösterdi.

James ayrıca, normal sezon ve play-offlar da dahil olmak üzere 20-20 barajını geçen en yaşlı oyuncu (38 yaş, 115 gün) da oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime