Libya’da eylemciler Meclisi ateşe verdi

Libya'da bir grup gösterici Temsilciler Meclisi'ni ateşe verdi. OHAL ilan edilmesini ve bunun sonunda bir an önce seçim yapılması çağrısında bulunan göstericilerle birlikte Trablus’ta da gösteriler devam etti.
ABONE OL
Abone Ol
Libya’da eylemciler Meclisi ateşe verdi
Haberler / Dünya
2 Temmuz 2022 Cumartesi 09:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Arap Baharı’ndan beri kaosun ve şiddetin hüküm sürdüğü Libya’da bir grup gösterici sabaha karşı Temsilciler Meclisi’ni ateş verdi. Sosyal medyadan paylaşılan görüntülerde Tobruk’taki binanın alevler içinde kaldığı ve koyu dumanların yükseldiği görülüyor.

OHAL ilan edilmesini ve bunun sonunda bir an önce seçim yapılması çağrısında bulunan göstericilerle birlikte Trablus’ta da gösteriler devam etti.

Haber ajansı Reuters göstericilerin, “Elektrik istiyoruz” ve “bıktık” sloganları attığını aktarırken ajansa konuşan bir gösterici, “Biz petrol üreticisi bir ülkeyiz fakat her gün elektrik kesintisi yaşanıyor. Bu da bizi yönetenlerin yozlaşmış olduğunu gösteriyor” dedi.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime