Livakovic, servet yerine Fenerbahçe'yi tercih etti

Dominik Livakovic, Fenerbahçe'ye söz verdiğini ve Arabistan'da oynamak istemediğini Suudi yetkililere iletti. Hırvat kalecinin de önümüzdeki hafta İstanbul'a gelmesi bekleniyor.
ABONE OL
Abone Ol
Livakovic, servet yerine Fenerbahçe'yi tercih etti
Haberler / Spor
22 Temmuz 2023 Cumartesi 12:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Yabancı kaleci almak isteyen sarı-lacivertliler, uzun süredir Dominik Livakovic ile yakından ilgileniyor.

Daha önce Hırvat eldivenle anlaşan ardından da oyuncunun kulübünü ikna eden sarı-lacivertlilerin yoluna Suudi ekibi Al-Nassr, taş koydu ve Dinamo Zagreb'e 10 milyon euro önerdi. Suudiler, Livakovic'e de yıllık 6 milyon euro'dan 5 senelik kontrat teklif etti. Al-Nassr ile anlaşan Dinamo Zagreb son kararı Dominik Livakovic'e bıraktı.

2027'YE KADAR FENERBAHÇE'DE

Hırvat eldiven ise; Fenerbahçe'ye söz verdiğini ve Arabistan'da oynamak istemediğini Suudi yetkililere iletti. Bu haber Fenerbahçe cephesinde mutluluk yaratırken, Hırvat kalecinin de önümüzdeki hafta İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Sarı-lacivertliler, 28 yaşındaki kaleciyle 2027 yılına kadar sözleşme imzalayacak. Dominik Livakovic'e de senelik 2 milyon euro ücret verilecek. Dinamo Zagreb'e ise taksitler halinde 9 milyon euro ödenecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime