Real Madrid teknik direktör Carlo Ancelotti'den Arda Güler'e övgü dolu sözler

İspanya LaLiga devi Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu Arda Güler, çıktığı ilk antrenmanların ardından teknik direktörü Carlo Ancelotti'yi kendisine hayran bıraktı. Ancelotti, Güler'in kaliteli bir oyuncu olduğunu dile getirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Real Madrid teknik direktör Carlo Ancelotti'den Arda Güler'e övgü dolu sözler
Haberler / Spor
22 Temmuz 2023 Cumartesi 11:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İspanya LaLiga devi Real Madrid'e transfer olan milli futbolcu Arda Güler, kısa sürede teknik direktör Carlo Ancelotti'yi kendine hayran bıraktı. Takımının as oyuncularının yer aldığı ABD kampına dahil edilen 18 yaşındaki yıldız ile ilgili Ancelotti çarpıcı açıklamalar yaptı.

"ÇOK FAZLA KALİTE VAR"

Los Angeles'taki UCLA Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Ancelotti, “Arda Güler'de çok fazla kalite var. Real Madrid taraftarlarının onun oyunundan çok keyif alacaklarını düşünüyorum” dedi. Arda Güler, eflatun-beyazlı formayı ilk kez ABD'deki ‘Şampiyonlar Turu'nda giyecek.

İspanyol devi turnuvadaki ilk sınavını pazarı pazartesiye bağlayan sabaha karşı 05.00'te İtalyan devi Milan'a karşı verecek. Karşılaşma S Sport Plus'tan yayınlanacak. Real Madrid; turnuva kapsamında Manchester United, Barcelona ve Juventus ile de karşı karşıya gelecek.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime