‘Mezarcı’ filmi izleyicisi ile buluşuyor

Talip Karamahmutoğlu’nun yazıp yönettiği “Mezarcı” filmi 11 Ağustos Cuma günü sinema seyircisiyle buluşuyor. Filmin galası ise 9 Ağustos Çarşamba akşamı gerçekleştirilecek.
ABONE OL
Abone Ol
‘Mezarcı’ filmi izleyicisi ile buluşuyor
Haberler / Kültür
4 Ağustos 2017 Cuma 10:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yapımcılığını Kuzey Film'in üstlendiği, senaristliğini ve yönetmenliğini Talip Karamahmutoğlu'nun yaptığı Mezarcı filmi, 11 Ağustos Cuma günü vizyonda olacak. Emre Altuğ'un başrolünde olduğu ve Osman Şahin'in unutulmaz eserinden uyarlanan filmin müziklerinde Erkan Oğur'un imzası bulunuyor.

Ünlü isimlerin yer aldığı film, 4. Uluslararası Antakya Film Festivali'nde “En İyi Sanat”, “En İyi Yardımcı Oyuncu” ve “Halk Jürisi En İyi Film Ödülü”nün sahibi olmuştu. Ayrıca 53. Uluslararası Antalya Film Festivali'nin “Rengahenk” seçkisinin finalistleri arasına giren Mezarcı, dünya prömiyerini ise 16. Boston Türk Film ve Müzik Festivali kapsamında yaptı. Dağıtımını Mars'ın yapacağı filmin galası ise 9 Ağustos Çarşamba akşamı gerçekleştirilecek.

Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime