New York Times'ta gizli nazi sembolü iddiası

Dünyanın en ünlü gazetelerinden biri olan New York Times için skandal bir iddia ortaya atıldı. New York Times Gazetesi'nin geçtiğimiz pazar günü baskısında yer alan bir bulmacada gamalı haç şekli kullanıldığı iddia edildi
ABONE OL
Abone Ol
New York Times'ta gizli nazi sembolü iddiası
Haberler / Dünya
20 Aralık 2022 Salı 13:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABD'li New York Times Gazetesi'nin pazar günü baskısında yer alan bir bulmacada gamalı haç şekli kullanıldığı iddia edildi. Gazetenin okuyucuları ise görselin Yahudi bayramı Hanuka'nın ilk gününde çıkmasına vurgu yaptı.

BULMACA EKİNDE GÖRÜNDÜ

Sosyal medyada ismi bilinen kişiler, kamuoyunun dikkat çekmek için gazetenin yayımladığı bulmacanın görselini Twitter hesaplarından paylaştı. Böyle bir olasılığın Yahudiliğin en önemli bayramlarından birinin başladığı gün basılmasına vurgu yapıldı.

"TEPKİ DAHA BÜYÜK OLURDU"

Pew Research'ün 2020 yılında bildirdiğine göre, gazetenin aboneleri geleneksel olarak sol eğilimli ve onu ana haber kaynağı olarak gösteren on kişiden dokuzu Demokrat olarak tanımlanıyor. Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın oğlu Donald Trump Jr., bulmacanın Times okuyucu kitlesiyle, "ideolojik olarak uyumlu olmayan" bir gazete yayımlamış olsaydı ABD'deki öfkenin çok daha büyük olacağını iddia etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime