Onur Ünlü, yeni bir hareket başlatacak

54. Ulusal Yarışma filmlerinden Put Şeylere, yönetmen Onur Ünlü, filmin oyuncuları ve ekibin katılımıyla gösterildi. Onur Ünlü, filmi bir manifesto olarak kurguladığını belirterek, 'demokratik dramaturji' isimli yeni bir sinema hareketi yaratmayı planladığını ifade etti.
ABONE OL
Abone Ol
Onur Ünlü, yeni bir hareket başlatacak
Haberler / Kültür
23 Ekim 2017 Pazartesi 14:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
54. Ulusal Yarışma’da gösterilen ‘Put Şeylere’nin ardından söyleşi gerçekleştirildi. Ünlü, aslında filmi izleyiciyle daha ileri bir zamanda paylaşmayı planladıklarını ancak 54. Ulusal Yarışma'ya katılmak için tarihi öne çektiklerini açıkladı.

Ünlü aynı zamanda ‘Put Şeylere'yi bir manifesto olarak kurguladığını ve ‘demokratik dramaturji’ isimli yeni bir sinema hareketine evrilmesini planladığını söyledi.
Başrollerini Türkü Turan, Öykü Karayel, Öner Erkan ve Erkan Kolçak Köstendil'in paylaştığı ‘Put Şeylere’, İstanbul'da yaşayan bir grup sanatçının hayatlarına giren el kamerasıyla karmaşıklaşan ilişkilerini anlatıyor. Söz konusu kamera kimi için iyi bir fırsatken, kiminin sonunu getiriyor.
onurunlu3

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime