Putin'den Ukrayna'ya kritik ziyaret!

Putin'den flaş bir hamle geldi. Rusya’nın Ukrayna’yı işgali devam ederken Putin sürpriz bir hamle yaparak Herson bölgesini ziyaret etti.
ABONE OL
Abone Ol
Putin'den Ukrayna'ya kritik ziyaret!
Haberler / Dünya
18 Nisan 2023 Salı 11:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rusya-Ukrayna krizi devam ederken Putin yine tepki çekecek bir hamlede bulundu. Son olarak Ukrayna’nın gemilerinin incelenmesine izin vermeyen Rusya, tahıl anlaşmasını riske atmıştı.

Tüm dünyanın yakından takip ettiği, Rusya Devlet Başkanı Putin’in geçtiğimiz yılın Şubat ayında verdiği emir ile başlayan kanlı savaş can almaya devam ediyor.

PUTİN HERSON BÖLGESİNİ ZİYARET ETTİ
Rusya'nın Soledar'ı düşürmesi ile yeni bir aşamaya giren savaşın son adresi Bakhmut. Rusya, Ukrayna'nın doğudaki 'son kalesi' konumundaki Bakhmut'u ele geçirmek için neredeyse tüm gücünü seferber etmiş durumda. Bakhmut için savaş sürerken Putin'den flaş bir hamle geldi.

Herson bölgesini ziyaret eden Putin’i Kremlin dünyaya duyurdu. Putin geçtiğimiz haftalarda Mariupol'e gitmişti. Putin, arabasıyla şehrin çeşitli semtlerini dolaşarak molalar verdi ve bölge sakinleriyle görüşmüştü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime