Şebnem Ferah yıllar sonra yeniden coşturdu

Türk rock müziğinin efsane ismi Şebnem Ferah, Harbiye Açıkhava'da sahne aldı. Unutulmaz bir performans sergileyen Ferah, geçmişten bugüne dek klasikleşen parçalarını binlerce kişiyle birlikte söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Şebnem Ferah yıllar sonra yeniden coşturdu
Haberler / Kültür
13 Ağustos 2017 Pazar 14:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yayınladığı ilk albümü ‘Kadın’dan bu yana söz yazarı, besteci ve yorumcu kimliğiyle müzik dünyasına damgasını vuran Şebnem Ferah, Harbiye Açıkhava'da sahne aldı. Ferah, konserin henüz başlarında seyircisine “Dostlar hoşgeldiniz. Bizlerle birlikte burada olduğunuz için her birinize kalbimden teşekkür ederim. Hepinizi çok seviyorum” diyerek seslendi.

Ferah, ‘Kadın’dan ‘Od’ albümüne uzanan geniş ve özel repertuvarıyla dinleyicisine yine muhteşem bir konser akşamı yaşattı.

Etkileyici sahne performansına, ‘Kalbim Mezar' şarkısıyla başlayan Şebnem Ferah, ‘Mayın Tarlası’, ‘Sigara’, ‘Yağmurlar’, ‘Çakıl Taşları’ gibi dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra uzun süredir sahne performanslarında yer vermediği birçok şarkısını da Harbiye Açıkhava seyircisine özel seslendirdi.
Yıllar sonra Harbiye’ye çıkan ve 3 saat sahnede kalan Şebnem Ferah her şarkısına alkışlar ve ıslıklar eşliğinde başladı, yine alkışlar ve ıslıklar eşliğinde bitirdi!

Şebnem Ferah, özel bir dekor ve yaylı qouartetin katılımıyla gerçekleşen akustik bölümde ‘Değirmenler’, ‘Benim Adım Orman’, ‘Masum Değiliz’ ‘Deli Kızım Uyan' gibi birbirinden duygusal 8 özel akustik şarkıyla da duygu fırtınası estirdi. Ferah, bu geceye özel olarak yine uzun süredir seslendirmediği ‘Erkekler Ağlamaz’ şarkısıyla dinleyicilerine sürpriz yaptı. Sahne üstünden indirilen 5 avize, sahneye getirilen koltuk ve halılar Açıkhava'da adeta sıcak bir ev atmosferi yarattı!
Açıkhava'da Şebnem Ferah'lı müzik şölenine doyamayan dinleyicilerin, dakikalarca süren alkış ve ıslıklarını cevapsız bırakmayan Ferah, ‘Sana Bilmediğim Bir Şey Söyleyemem’ şarkısıyla da bis yaptı.

Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime