Taraftarın beklediği haber: Nicolo Zaniolo resmen dönüyor...

Galatasaray'da Nicolo Zaniolo için karar verildi. Teknik direktör Okan Buruk, İtalyan yıldız için planını yaptı. Nicolo Zaniolo, Başakşehir maçıyla ilk 11'deki yerine geri dönmeye hazırlanıyor.
ABONE OL
Abone Ol
Taraftarın beklediği haber: Nicolo Zaniolo resmen dönüyor...
Haberler / Spor
2 Mayıs 2023 Salı 16:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk, Nicolo Zaniolo hakkında kararını verdi. Sarı-kırmızılı takımın Başakşehir ile oynayacağı mücadelenin 11'inde değişiklik kararı alınırken, İtalyan yıldız Nicolo Zaniolo için de önemli gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar...

NICOLO ZANIOLO İÇİN KRİTİK KARAR

Beşiktaş derbisinde ilk 20 dakika çok iyi oynayan Galatasaray, 1-0 öne geçtikten sonra adeta frene bastı. Bu dakikadan sonra kalesinde üst üste pozisyonlar gören ve atağa dahi çıkamayan Cimbom, mücadeleyi 3-1 mağlup tamamladı ve oynadığı futbolla taraftarlarını çileden çıkarttı. Bu mağlubiyet sonrası ilk 11'de köklü değişiklikler yapma kararı alan teknik direktör Okan Buruk, Nicolo Zaniolo'yu da ilk 11'e almaya karar verdi.

MERTENS'İN YERİNE ZANIOLO!

Derbide vasat bir performans ortaya koyan Dries Mertens'i yedek kulübesine çekmeye karar veren Okan Buruk, Fatih Karagümrük mücadelesine 11'de başlayan Nicolo Zaniolo'yu yeniden başlangıç kadrosuna çekmeye karar verdi. Mauro Icardi'nin arkasında görev vermeyi planladığı İtalyan yıldızla konuşan Okan Hoca, genç oyuncudan çok umutlu olduğunu kendisine bildirdi. Sarı-kırmızılı takımda değişik kararı bununla sınırlı kalmayacak.

ORTA SAHA VE SOL BEKTE DE DEĞİŞİKLİK OLACAK

Okan Buruk'un Zaniolo dışında başka değişiklikleri daha olacak. Pazartesi günü sahasında Başakşehir'i konuk edecek olan ve puan kaybına tahammülü olmayan Cimbom'da sol bek Adekugbe de kızağa çekilecek. Derbinin en kötülerinden biri olan oyuncunun yerine oynayacak isim ise henüz belli değil. Yabancı sınırının durumuna göre karar verecek olan Okan Buruk, Dubois ve Kazımcan ikilisi arasında gidip geliyor. Sarı-kırmızılı takımda ayrıca Beşiktaş'ın 2. golünde inanılmaz bir hataya imza atan Sergio Oliveira'nın da kesik yemesi beklenirken, bu pozisyon için düşünülen isim Midtsjö.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime