Tarihe geçen anlaşma! Erling Haaland 227 milyon euroluk imzayı resmen attı

Dünya futbolunun en gözde isimlerinden biri olan Erling Haaland, tarihe geçecek bir sözleşmeye imza attı. Manchester City forması giyen gol makinası Erling Haaland, 227 milyon euroluk anlaşmayı imzaladı.
ABONE OL
Abone Ol
Tarihe geçen anlaşma! Erling Haaland 227 milyon euroluk imzayı resmen attı
Haberler / Spor
4 Nisan 2023 Salı 16:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Manchester City'nin dünyaca ünlü yıldızı Erling Haaland, saha içinde olduğu gibi saha dışında da golleri sıralamaya devam ediyor. İngiliz ekibinde fırtınalar yaratan ve 37 maçta 42 gol 5 asistlik performans gösteren Erling Haaland, sponsorluk anlaşmasıyla gündeme geldi. Öyle ki Norveçli golcü 227 milyon euroluk bir sözleşmeye imza attı.

ERLİNG HAALAND'DAN TARİHE GEÇEN İMZA

22 yaşındaki Erling Haaland, 14 yaşından bu yana kendisine sponsor olan Nike ile olan sözleşmesini Ocak 2022'de sonlandırmıştı. O zamandan bu yana maçlara Puma ve Adidas gibi farklı markalarla çıkan Haaland, Alman deviyle uzlaşmaya vardı. İngiliz basınının haberine göre Erling Haaland, Nike ile 10 yıllık yeni sözleşmeye imza attı. Buna göre yıllık 22.7 milyon yani toplamda 227 milyon euro gelir elde edecek Norveçli yıldız tarihe geçti.

 

YILDIZLARARASINA DÖNDÜ

Nike, bu imzayla birlikte Erling Haaland'ı Kylian Mbappe, Marcus Rashford, Harry Kane, Kevin De Bruyne, Cristiano Ronaldo Alexia Putellas, Ada Hegerberg, Leah Williamson, Megan Rapinoe veya Sam Kerr gibi dünya futbol yıldızlarının sponsorları listesine ekledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime