Türk sinemasının ilk 4 boyutlu filmi

Siccin serisi 4. filmiyle devam ediyor. Siccin 4, daha vizyona girmeden Türk sinema tarihine adını yazdırdı. Film, 4 boyutlu (4DX) olarak seyirciyle buluşacak ilk Türk filmi oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Türk sinemasının ilk 4 boyutlu filmi
Haberler / Kültür
21 Ağustos 2017 Pazartesi 13:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yapımcılığını Muhteşem Tözüm'ün gerçekleştirdiği, yönetmenliğini Alper Mestçi'nin üstlendiği Siccin 4, yayınlanan fragmanıyla izleyiciler tarafından merakla beklenmeye başlanmıştı. Güney Kore'de gerçekleştirilen 30 günlük bir çalışmanın ardından ‘Siccin 4’, 4 boyutlu gösterim için hazır hale geldi. Filmin 4 DX özel afişi de yayınlanırken, serinin her filminde korkunun dozunu arttıran Alper Mestçi, 4 boyutlu yayınlanacak Siccin 4'ün hem Türk sinemasında, hem de korku filmleri tarihinde bir milat olacağını belirtti.
siccin4DX NEDİR?
SC 4DPLEX tarafından geliştirilen 4DX teknolojisi, çığır açan film teknolojisi ile İngiltere'den İsviçre'ye, Macaristan'dan, Polonya'ya, Romanya'dan ve Çek Cumhuriyeti'ne kadar Avrupa'daki yüksek başarı performansı ile kendini kanıtlamış bir teknoloji olarak ön plana çıkıyor. Hareket, titreşim, su, ışık efektleri, koku ve diğer unsurları kullanarak sinema izleyicisini gerçek anlamda filme dahil eden bir deneyim sunuyor.

Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime