Türkiye Fenerbahçe'nin Galatasaray paylaşımını konuşuyor! Müthiş etkileşim alıyor!

Fenerbahçe, Galatasaray'ın Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldığı maçın ardından çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. Fenerbahçe'nin VAR kayıtlarının açıklanmasını istediği tweet anında binlerce etkileşim aldı.
ABONE OL
Abone Ol
Türkiye Fenerbahçe'nin Galatasaray paylaşımını konuşuyor! Müthiş etkileşim alıyor!
Haberler / Spor
24 Nisan 2023 Pazartesi 08:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe, Galatasaray-Fatih Karagümrük maçı sonrası flaş bir paylaşımda bulundu. Galatasaray'ın kazandığı penaltıya göndermede bulunan Fenerbahçe, VAR kayıtlarının açıklanmasını talep etti.

FENERBAHÇE'NİN GALATASARAY PAYLAŞIMI OLAY OLDU!

Fenerbahçe 3-3 sona eren Galatasaray-Fatih Karagümrük mücadelesinin ardından çarpıcı bir tweet attı. "Önce ofsaytımsı, bugün de penaltımsı" ifadelerini kullanan Fenerbahçe, VAR kayıtlarının açıklanmasını istedi.

 

Fenerbahçe'nin attığı bu tweet kısa sürede büyük yankı uyandırdı. Sarı-lacivertlilerin paylaşımı anında binlerce etkileşim aldı. Galatasaray, Rashica'ya yapılan müdahale sonrası penaltı kazanmış ancak Mauro Icardi, panenka vuruşuyla penaltıyı kaçırmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime