Ünlü piyanist Maksim, İstanbul'a geliyor

Saniyede 16 nota çalabilen, dünyanın en hızlı parmaklarına sahip piyanist Maksim Mrvica İstanbul’da 3 Mayıs Cuma günü Volkswagen Arena’da konser verecek.
ABONE OL
Abone Ol
Ünlü piyanist Maksim, İstanbul'a geliyor
Haberler / Kültür
12 Mart 2024 Salı 10:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Saniyede 16 nota çalabilen, dünyanın en hızlı parmaklarına sahip klasik - crossover piyanisti olan, 5 milyondan fazla albüm satan Hırvat piyanist Maksim Mrvica İstanbul’da konser verecek.

Volkswagen Arena’da 3 Mayıs’ta vereceği konsere ilişkin AA muhabiri Ömer Faruk Yıldız’a konuşan Maksim, İstanbul’daki konserini birbuçuk sene önce başlayan The Collection turnesi kapsamında vereceğini kaydetti.

Maksim, “Bu haziranda turnem sonlandığında 4 kıtada ve 20 ülkede 100’ün üzerinde konser vermiş olacağım. Benim için çok büyük ve önemli bir turne bu” ifadesini kullandı.

İstanbul konserinin doğum gününe denk geldiğinin de altını çizen sanatçı, “Repertuvar olarak çok önceden provalarını yaptığımız, ışıklandırmalar ve görsel prodüksiyonla uyumlu, hazır bir konseptimiz var. Turne boyunca genellikle bütün konserlerde dizilim aynı oluyor. İstanbul konserimde de sahne konsepti aynı olacak ama konserden sonra doğum günümü kutlayacağız” dedi.

İstanbul konserinde orkestrasıyla birlikte hazırladığı ‘The Collection’ şovunu sunacak ünlü müzisyen, konserde Queen, Coldplay ve John Legend gibi dünyaca tanınmış sanatçıların eserlerini, ayrıca film ve dizi müziklerini de yorumlayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime