Ünlü yazar Muzaffer İzgü’den üzücü haber

Türk edebiyatının çınarlarından Muzaffer İzgü'nün karaciğer kanseri olduğu öğrenildi. Bir süredir hastanede tetkik yaptıran İzgü, kemoterapi tedavisini kabul etmedi ve son günlerini evinde geçirmek istediğini söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Ünlü yazar Muzaffer İzgü’den üzücü haber
Haberler / Kültür
22 Ağustos 2017 Salı 12:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Yeni Asır'dan Tansu Edip Gökbudak'ın haberine göre, İzgü'nün hastalığının karaciğer kanseri olduğu öğrenildi. Kanserin vücudunun diğer organlarına da sıçradığı öğrenildi.

Yazdığı sayısız oyun, çocuk ve genç kitaplarıyla Türk edebiyatına onlarca eser kazandıran 84 yaşındaki İzgü, tedaviyi reddetti. Son zamanlarını evinde geçirmek istediğini söyleyen İzgü’nün 15 yıldır yanında olan yardımcısı, “Durumu iyi değil. Muzaffer amca çok yorgun, halsiz. Onun iyi olmasını biz de istiyoruz. Ama geçtiğimiz yıl çok sevdiği eşini kaybetmesi onu derinden etkiledi. Onun böyle olması bizleri de çok üzüyor. O bizi kendi evladı gibi sevdi, yanından ayırmadı. Kemoterapiyi de bekliyoruz ama her geçen gün daha da bitkinleşiyor. Çok az yemek yiyor” dedi.

Sözcü

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime