Victor Nelsson transferi bitiyor! Davinson Sanchez artı bir miktar para...

Galatasaray'da Victor Nelsson'un Tottenham'a transferinin an meselesi olduğu iddia edildi. Tottenham'ın, Galatasaray'ın Victor Nelsson için yaptığı Davinson Sanchez + 15 milyon Euro'luk teklifi kabul ettiği öne sürüldü.
ABONE OL
Abone Ol
Victor Nelsson transferi bitiyor! Davinson Sanchez artı bir miktar para...
Haberler / Spor
17 Temmuz 2023 Pazartesi 15:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Galatasaray'da Victor Nelsson konusunda düğüm çözülüyor. Geçtiğimiz sezon başında Sevilla'ya transferi direkten dönen Victor Nelsson'un bu kez takımdan ayrılmaya hazırlandığı öne sürülüyor.

VICTOR NELSSON TRANSFERİNDE SONA DOĞRU

Victor Nelsson için en ciddi olasılık ise Tottenham. Bir süredir İngiliz ekibiyle pazarlık halinde olan Galatasaray'ın transferde önemli masefa katettiği belirtiliyor.

DAVINSON SANCHEZ + 15 MİLYON EURO

Sabah Gazetesi'nin haberine göre Tottenham, Victor Nelsson için Galatasaray'ın sunduğu talepleri kabul etti. Haber detayında sarı-Kırmızılıların, Danimarkalı stoper için Davinson Sanchez + 15 milyon Euro istediği öne sürüldü.

Yine haberde Victor Nelsson'un Tottenham'a transferinin Davinson Sanchez + 15 milyon Euro karşılığında bitmesine kesin gözüyle bakıldığı vurgulandı.

Victor Nelsson geride bıraktığımız sezonda Galatasaray ile toplam 35 maça çıktı.

TOTTENHAM 42 MİLYON EURO ÖDEMİŞTİ

Tottenham'ın 6 yıl önce transferine 42 milyon Euro ödediği Davinson Sanchez ise 2022-23 sezonunda tüm kulvarlarda 24 mücadelede boy gösterdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime