PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Aydın Doğan’ın vicdanı!
Talat Atilla
YAZARLAR
9 Haziran 2014 Pazartesi

Aydın Doğan’ın vicdanı!

Ses kayıtlarının internete sızdırıldığı ilk günden bu yana, yazdığım, konuştuğum tüm mecralarda, illegal dinlemelere karşı olduğumu, bu ses kayıtlarının benim açımdan yok hükmünde olduğunu yazdım.
Başbakan Erdoğan’a ait olduğu öne sürülen ses kayıtlarını inceleyen TÜBİTAK, “Farklı kayıtlarla hazırlanmış, hecelerle kurgulanmış bir montaj.” raporu verdi.
TÜBİTAK’ın raporunda ayrıca, eski AB Bakanı Egemen Bağış ve gazeteci Metehan Demir’e ait olduğu iddia edilen meşhur ses kaydının da montaj olduğu açıklandı.
Hani şu içinde, Bakara-makara sözleri geçtiği iddia edilen kayıt.
Mahkeme kararı olmayan tüm dinlemeler, devlet içine sızmış unsurların, kendi vatandaşına karşı kurduğu bir tuzaktır.
Bu tuzağın yalnızca AK Parti’ye mahsus olduğunu düşünmek saflık olur.
Diğer partilerin illegal kasetleri çıkarsa, tavrım yine aynı olacak.
Bu illegal dinlemelerin, Metehan Demir örneğinde olduğu gibi, bazı maskeleri indirdiğini de gördük.
Geçmişte dinlemelerden canı yanan Hürriyet yazarları bile; Hürriyet’te Ankara temsilciliği, köşe yazarlığı ve CNN’de yorumculuk yapan Demir’e sahip çıkmadıkları gibi linç teşebbüsünde bulundular.
Daha da ötesi;
Yılmaz Özdil, Metehan Demir’e, “Hacivat” diyecek kadar küçülürken, Mehmet Y.Yılmaz ve Ahmet Hakan, Demir’le ilgili imalı yazılar kaleme aldılar.
Bu saldırıların asıl nedeni, Metehan Demir’in hükümete yakın görülmesiydi.
Hükümete gücü yetmeyen unsurlar ittifak yaparak, hesaplarını Demir üzerinden gördüler.
Metehan, 17 Aralık operasyonundan 2 gün önce görevinden alındı!
Demir, bulunduğu makam itibari ile Aydın Doğan’ı temsil ettiğine göre;
Özdil, belagat şehveti ve malum unsurlara yaranmak için Demir’e “Hacivat”  derken,  Metehan’ı işe alan Aydın Doğan’a, “Karagöz” yakıştırması yaptığının farkında mıydı acaba?
Farkındaysa patronuna saygısızlık, değilse, yazı zafiyeti değil mi?
Hürriyet’i, amiral gemiliğinden, su alan, delik bir sandal hükmüne indiren süreçlerden biri de, bu, “Kullan at!” tavrı değil midir?
Düşene vurmak, hangi namus kitabında yazar!
Üstelik, aynı mevziden!
Kolay ve savunmasız hedeflere ateş ederek; büyük gazete, büyük yazar, büyük adam, büyük patron olunamayacağını, tarih de, tarihe not için yazılacak eserler de bize yeniden gösterecektir.
Bekleyelim!

*Bu yazı Talat Atilla'nın Güneş Gazetesi'ndeki köşesinden alınmıştır...
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Misafir
 11 Haziran 2014 Çarşamba 01:46
talat bey peki sayın Baykala yapılan kaset neydi ona damı inanmadınız yoksa inandınızmı.
 Misafir
 10 Haziran 2014 Salı 21:17
SOMADA İSTİFA ETMEYENLERİN VİCDANI VAR MI:-) 301 fakir yanmış....NOOLAACAAAH CANIIIIM...Ödeme yaparız canııım NOOOLACAAHHHH.FITRAT.
 Misafir
 10 Haziran 2014 Salı 14:29
talat atilla'da bir gün günah çıkartacak,evet yandaşlık yaptım ama bir sorun neden yaptım diye ama ben görecekmiyim bilmem..
 Misafir
 9 Haziran 2014 Pazartesi 23:48
ne bekliyordunuz ki? AKPnin oniki yıllık ortağı PKKnın indirdiği bayrağımızı yazsın da bir kuytuda BBdanyumruk mu yesin? Tam da CB seçimi arefesinde cinleri toplayıp da dağıtamayan İmam'ın imdadına Aydın Doğan'ın vicdanı gibi ciddi(!) bir konu yetişmişken okuyucunun tepkisi, Yalova kaymakamınınkine denktir.
 Misafir
 9 Haziran 2014 Pazartesi 13:33
Soma'yı Diyarbakır Bingöl yolunu ve Amed'de indirilen bayrağı yazmaya ne gerek.BB da işin olmayacağını biliyor ama CB seçiminde % 7 nin peşinde sonrası malum...Barış gelecek D.Bakır Bingöl yolundan:-)
 Misafir
 9 Haziran 2014 Pazartesi 12:32
yazar, Hürriyet'in kendi yazarına yaptığı saldırıyı anlatıyor. geçmişte Ertuğrul Özkök'ü, rahmi Turan'ı, emin Çölaşan'ı da harcamışlardı. bence aydın Doğan'ın istifade edebileceği bir yazı.
 Misafir
 9 Haziran 2014 Pazartesi 12:30
şu sözünüz beni çok etkiledi: DÜŞENE VURMAK, HANGİ NAMUS KİTABINDA YAZAR. Metehan demiri sizin dışınızda destekleyen kimse yok sayın atila bey. Metehan haksız olduğu için mi, siz vefalı olduğunuz için mi. buna karar veremedim ama güzel bir yazı.
 Misafir
 9 Haziran 2014 Pazartesi 12:25
Talat'in da SACMALAMA özgürlügü vardir! Bu yazisinda onu kullanmistir! Ona sorum su: Bakara-Makara olayini CHP'li biri yapsaydi (Önder Sav gibi mesela) tepkisi böyle olacak miydi? Önder Sav'i o dönem savunan birisi olAmamisti, nitekim o da bir illegal dinlemeydi!niye acaba?
 Misafir
 9 Haziran 2014 Pazartesi 11:12
Talat'çığım doru her zaman savunulur.Tebrik ederim kim ne derse desin aynı çizginde yürü, sen 3-5 kendini bilmezin tenkitleri ile doğrularını bırakma.Senin doğruların genelle örtüştüğünü anlayan anlar... Oğuz GÜLER-Gazeteci, yazar...
 Misafir
 9 Haziran 2014 Pazartesi 09:32
Bu yazdıklarınızı korku yüzünden mi yazıyorsunuz.Dünyanın hiç bir teknolojisi bunun bilemez iken Tubitak ın açıklamasını doğru mu kabul ediyorsunuz.Metehan zaten özür dileyerek konuşmayı teyid etmiş olmuyor mu_
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime