PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
FENERBAHÇE YÖNETİMİ NE YAPIYOR?
Haktan Kerem Ural
YAZARLAR
8 Ağustos 2024 Perşembe

FENERBAHÇE YÖNETİMİ NE YAPIYOR?

 

Bas bas bağırıyoruz, taraftar olarak diyoruz ki "Orta saha yok kardeşim, Fred gitti iş bitti." Hoca bile “Fred'i özlüyorum” diyor, anlayana!  Yönetime söylüyor taraftara değil!

José Mourinho kariyerinde ilk defa ön eleme maçında yenilgi alıyor. “Hoca yüzünden oldu” diyenler lütfen gitsin az ötede oynasın. Adam basın toplantısında yönetime üstü kapalı dedi ki "Böyle yönetime ve kadroya, böyle oyun!"

D?eko 39 yaşında beyler, 39! Kızıyoruz fakat adam son maçların hepsinde 80-90 dakika forma giydi. Cristiano bile bitti, bizim yönetim hâlâ D?eko'dan Moussa Sow performansı bekliyor! Çok beklersiniz! Hoca oyunda tutmak zorunda, kimse kusura bakmasın. En-Nesyri hazır değil ama hazır olmamasının sebebi de hocanın değil yönetimin suçu. Koskoca Fenerbahçe yönetimi, pazarlık masasında işi uzatıyor! Basit bir örnek vereceğim. Aziz Yıldırım olsaydı ne olurdu? Söyleyeyim: "Kaç para istiyorsun kardeşim ? On mu? Al sana on beş" der, alırdı! Bunu Fenerbahçe yönetimi ve taraftarı sıkıntıya düşmesin diye yapardı Aziz Başkan. Seçim dönemi şunu yapacağız, bunu edeceğiz diyenlerin şimdi sesi çıkmıyor, yazık vallahi! Yönetimin biraz cevval olması lazım.

Taraftara verilen sözlerin yerine getirilmemesinden yıldık arkadaş! Şirket yönetmiyorsunuz; ruhu olan, tarihi olan misyonu olan büyük bir camiayı yönetiyorsunuz! Lütfen biraz taraftara dönün! Bugün Fenerbahçe yönetimi dese ki "Biz şu topçuyu alacağız, para lazım." Taraftar bulur buluşturur alır o oyuncuyu. Tabii buna gerek olmadığını da biliyoruz fakat böyle bir hava esiyor. Paramız yoksa yok deyin, taraftar olarak biz alalım sorumluluğu. Vallahi aldığı aylığı gönderecek asgari ücretli de var, bu kulübe ömrünü adamış iş adamları da! Ama neden olmadığını izahat edin! Öbür türlü saman alevi gibi oluyor ve yönetim, taraftarın gözünde yerle bir oluyor.

Avrupa'ya oynayacağım diyorsun; En-Nesyri'nin yedeği yok, Ferdi'nin yedeği yok, Maximin'in yedeği yok, görüldüğü üzere Fred'in yedeği (var ama yakın kalitede değil) yok. Şu saydığım oyuncular ilk on birde forma kapmak için kiminle mücadele edecek mesela? Ya da sakatlanırsa yerine kimi alacaksın? Gördük işte Fred'in yerine kimi aldığını! Para harcamaktan korkulmayacak zaman geldi takımın başındaki teknik direktörün bir üst seviyesi yok! Kimi istiyorsa yazsın, alın getirin kardeşim. Yaparsanız Avrupa'da bir şeyler olur. Yapmazsanız bu kadroyla Avrupa'yı boşverin, şu ligde bir şampiyonluk alalım! Özledik! Bunun için bile orta sahaya en az iki oyuncu lazım!

Maximin, En-Nesyri harika transferler, oyuna renk katıyorlar resmen. Bugün Fred de oyunda olsaydı her şey çok farklı olurdu fakat malumunuz, yedeği yok(!) Fizik olarak hazır olduklarında Immobile'li Rafa Silva'lı Beşiktaş'ı aratmaz, aynı heyecanı verir. Yıllar sonra Fenerbahçe'nin şu anki durumu ümit verici oluyor. Ama 2008 kadrosuna bakınca nereden nereye diyorsun! Geçen seneki performansa kimsenin laf söylemeye hakkı yok, harikaydı. Fakat geçen sene, geçmişte kaldı.

Saygıdeğer Ali Başkanım, lütfen sözünüzü tutun. Fenerbahçelilerin Beşiktaş taraftarı kadar mutlu olmaya hakkı var. Taraftar olarak beklentimiz bir 6 bir 8 numara ve mümkünse bir tane de stoper istiyoruz. Sorumluluğu hocanın üstüne verin, hocayı eleştirelim çünkü Fenerbahçe yönetimi inanılmaz yıprandı. Bunu yapmaktan hiçbir Fenerbahçeli zevk almıyor, tıpkı ben gibi.

Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar

   Bu yazı henüz yorumlanmamış...

Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime