PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Gökçek’e, “İstifa et, yoksa tutuklarız!” dediler!
Talat Atilla
YAZARLAR
16 Nisan 2014 Çarşamba

Gökçek’e, “İstifa et, yoksa tutuklarız!” dediler!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, 14 Nisan 2014 tarihinde, Sabah Gazetesi’nden Şaban Arslan’a verdiği röportajda, “17 Aralık’tan sonra Başbakan Erdoğan’ı yalnız bıraktık. Ben de geriden geldiğim için Başbakan Erdoğan’dan özür diliyorum.” dedi.
Gökçek’in, “Cemaatin elinde beni sıkıntıya sokacak kaset olduğuna yüzde yüz inanıyorum.” sözlerini de çarpıcı ve cesur buldum.
17 Aralık sürecinde, isim vermeden bir büyükşehir belediye başkanının tehdit edildiğini yazmıştım.
O belediye başkanı Melih Gökçek’ti.
Gökçek’in 30 Mart ile ilgili yaşadığı sıra dışı bazı bilgileri ilk kez paylaşacağım.
Melih Beye ilk saldırı, aday adaylığı döneminde başladı.
Ak Partili bir Ankara Milletvekili ve Ankara İl Başkanlığının bazı yöneticileri, Gökçek’in, eğilim yoklamasından mağlup çıkması için genel merkezin birkaç yöneticisi ile birlikte, aleyhte gizli bir kampanya yürüttüler.
Bu kampanyada kısmen başarılı olsalar da, Gökçek temayül yoklamasından birinci çıktı.
Gökçek, ikinci darbeyi, en yakın bürokratlarından aldı.
Üst düzey bürokratların bir bölümü, kızağa aldığı bürokratların çoğu ve cemaate mensup bürokratların tamamı başka bir partiye çalıştılar.
Gökçek’e yapılan ihanet o kadar ileri gitti ki;
Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin en kritik, Gökçek’e yıllarca en yakın bürokrat olarak çalışan bir daire başkanı, kurduğu bir sahte twitter hesabı ile Gökçek’e ağır saldırılarda bulundu.
Aynı bürokrat, Osman Gökçek’in odasının fotoğrafını çekerek, “Her şeyinizi biliyorum!” mesajıyla, Gökçek’e, “Çekil!” mesajı vermeye çalıştı.
Gökçek’i tedirgin etmek için elde avuçta ne varsa, sosyal medyaya servis edildi.
Tehdit o kadar çığırından çıktı ki;
Gökçek’in kapısını çalan cemaatin içine sızmış bazı unsurlar, “Ak Parti’den istifa ederek, bağımsız aday olun. Yoksa, tutuklanmanızı engelleyemeyiz.” tehdidinde bile bulundular.
Tüm bunların üzerine Melih Gökçek, ölümle de tehdit edildi ama bu olumsuz baskılara rağmen inanılmaz bir direniş gösterdi.
Mansur Yavaş’ın özgül ağırlığı, cemaatin CHP’ye açık desteği, bürokratların ihaneti, tutuklanma tehdidi derken, Gökçek; hayatı boyunca unutamayacağı bir seçim dönemi yaşadı.
Seçim tam anlamıyla gitti-geldi.
Anket firmaları bile, “Ankara’da kim kazanacak?” sorusunu yanıtsız bıraktılar.
Hakkını yemeyelim!
Bir gazeteci, 48 saat önce Gökçek’e, “Seçimi 1 puan farkla kazanacaksınız.” diye mesaj attı.
Ankara, 1 puanla Gökçek’in oldu!
 
*Bu yazı Talat Atilla’nın Güneş Gazetesi’ndeki köşesinden alınmıştır…
 
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Misafir
 17 Nisan 2014 Perşembe 22:40
Gökçek'e tutuklarız demişler. Gökçek beni zora sokacak kaset var inanıyorum demiş.Kendini zora sokacak ne iş yaptın...Bunlar sanki BB veya Ankara Belediye başkanı değil de mahalle bakkalı tehdit edenler de mahalle mafyası...ÇOOOH inandırıcı bir yazı...Gökçek ve Recep Bey tehdit edilmişler de Hakime savcıya başvurmamışlar...He sonra nolmuş.
 Misafir
 17 Nisan 2014 Perşembe 12:13
Küfürbaz dinozorları okursan...küfürbaz ve dinozor :-) Yok ben Bakara makaracının her cuma sallayacağı mesajları bekliyom.Usta onu balkona aldı da ...Bir de Sarraf dedesinden bir vecize yazmıştı şeyin parasıyla şeyin parasını diye..Bunları KÖRMEZ bizim din a-yat...
 hulya
 17 Nisan 2014 Perşembe 11:43
Bekir Coşkun benim kılavuzum değildir.Varlığından mutluluk duyduğum insanlar arasındadır.Hitabete gelince; Hitabetle tavlanmayacak bir yapıya sahibim buda benim kusurum olsun.
 Misafir
 17 Nisan 2014 Perşembe 10:40
Sn yazar Ankara'da saat fiyatları ne durumda bundan da bahsetseniz. Çok param var da Zafer Beyün saatünden alsam diiyyyyom...Biraz saat fiyatlarına gelseniz.Ya da Egemen güçlere..
 Misafir
 17 Nisan 2014 Perşembe 01:03
Allahım sen mukayyet ol aklıma. Zihniyet bu... KASALAR-KUTULAR-SIFIRLA-PARALAR-BAKARA-MAKARA muhabbeti rahatsız etmiyor, hatta ANANIALDAGİT bile dokunmuyor ama Bekir Coşkun DOKUNİYÜR, küfürbazvali-KUZUmebus dokunmiyür. HIRSIZLIĞIN KENDİSİ DEĞİL AMA HIRSIZ LAFI BİR AHLAK SORUNU oliyür. BAKARA-MAKARA dinsizleriyle aynı safta olununca karşı taraf "dinsiz-imansız oliyür". Yakışır abime, helal olsun ve de hamdolsun.
 Misafir
 16 Nisan 2014 Çarşamba 22:06
"Çağdışı saldırgan ve küfürbaz dinazorları okursan işte böyle ucube bir beyin görüntüsü verirsin" Mesajına örnek bir cümle .Küfürbaz dediği yazara dinozor diyen saldırgan diyen halim selim yorumcu.Rüşvet bağıştır Egemen Bakara makara demez...
 Misafir
 16 Nisan 2014 Çarşamba 18:51
GÖKÇEK bana oy vermeyip Nurları yasaklayan CHP'ye mi oy vereceksiniz diye ağlıyordu.Yalnız bıraktık dediği BB.elinde İşaratül icazla miting KOTARAN BB AZARBAYCANA LİSTEYİ VERDİ.ONLAR DA USTAYA UYUP İŞ YAPMAYA BAŞLADI...SÖZ VE ÖZÜ AYRI İNSANLARDAN BIKTI MİLLET....Uzun vadeli proje adamların olacak...Onlar birilerini bitirecek sen de sonra onları...Hesap bu bir de Kaderin hesabı var...
 TOTEM
 16 Nisan 2014 Çarşamba 17:07
Hülya senin klavuzun Bekir coşkun olduğu sürece biz senin saçmalamalarına katlanmak zorunda kalacağız. Çağdışı saldırgan ve küfürbaz dinazorları okursan işte böyle ucube bir beyin görüntüsü verirsin.Gökçek e gelince kendisini ve tarzını hiç sevmiyorum ancak bunca çirkefin arasında dinsizin hakkından imansız gelir sözünü dikkate alarak artık çokta tepki göstermiyorum.
 FRONTAL
 16 Nisan 2014 Çarşamba 16:42
Sayın Atilla, daha önce yazmış olduğunuz yazıda belirttiğiniz,tehdit edilen belediye başkanının akp den olduğunu tahmin ediyordum. Açıklıyarak ise tahminlerimde yanlış düşünmediğimi kanıtladığınız için size teşekkür ederim. Bu sitede, çoğul görünmeye çalışarak akp ye saldırmanız neyi açıklıyor? Sayın Atilla cesur yazılarınız için size çok teşekkür ederim. Şu bir gerçek ki AKP ye saldıranların gerçekte ne istedikleri ve türkiye yi neye sürüklediği çok açık.Savaşmanın da bir onuru var değilmi?
 hulya
 16 Nisan 2014 Çarşamba 15:41
Nasıl ki çok parası olanlar borsada yapay manipülasyonlar yaparak,küçük paralarla borsaya girmişleri hallaç pamuğu gibi fırlatıyor bu işlerde o hesap.Bekir Çoşkun'un yazdığı gibi daha sandığa girmeden oylar manipüle edildi.Şimdi restorasyon çalışmalarıyla imajlarını yeniliyorlar..
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime