PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
IŞİD, Deccalin ordusu mu?
Talat Atilla
YAZARLAR
13 Haziran 2014 Cuma

IŞİD, Deccalin ordusu mu?

IŞİD’in açılımı, Irak Şam İslam Devleti demek.
İçinde Devlet ve İslam kelimelerinin geçtiğine bakmayın;
Ne devletliği, ne İslami bir vizyonu var.
Hayali bir örgüt bu.
Küresel güç unsurlarının, İslam imajına darbe vurmak için oluşturduğu, çok uluslu bir ölüm makinası…
Tıpkı, El-Kaide, Aden-Abyan İslam Ordusu, Silahlı İslamcılar ve Tevhid ve Cihat Cemaati gibi.
Dünya’da; Tanrının Ordusu, Phineas Rahipleri, Musevi Savunma Birliği ve Dashmesh Alayı gibi Hristiyan ve Yahudi dini terör örgütleri de var ama vizyondan düşmeyen filim, İslami terör örgütleri.
Kendin pişir, kendin ye!
Terör, İslam dini tarafından kesin bir dille yasaklanmıştır.
Kuran’ın ruhu barış ve sevgidir.
Şu ağır suç üstüne bakar mısınız?
Allah’ın lanetlediği terör, sözde, Allah adına yapılıyor!
Kiliseler Havralar boşalırken, camilerin dolduğunu gören küresel unsurlar, İslamın kalbine, sözde müslümanlar eliyle ateş ediyor.
Kendini Müslüman olarak tanımlayan IŞİD, Müslümanlığın bayraktarı olan mehmetciği kaçırıyor.
İslam dinini, terör örgütleri ve bazı sözde islam ülkeleri üzerinden okuyan bir nesilin kafasını karıştırmak isteyenler, ne yazık ki bu amaçlarına kısmende olsa ulaşıyorlar.
IŞİD, Musul’u, adeta Türk yetkilileri esir etmek için işgal etmiş.
Musula girer girmez, su bile içmeden, soluğu Türk Konsolosluğu’nda aldılar.
IŞİD’e, “İlk hedefiniz Türkler” diyen ülke ya da ülkeler kimler?
900 teröristin, bir ülkeyi işgal etmesi bir çizgi filim gibi.
Irak ordusu, Saddam döneminde de bir el tarafından aniden buhar edilmişti.
ABD Irak’a girince, Saddam’ın askerleri, sivil elbiselerini giyerek, evlerinde çay demleyip, savaşı televizyondan izlemişti!
Yine aynısını yaptılar!
Düşünebiliyor musunuz;
İslam adına hareket ettiğini iddia eden IŞİD, kaçırdığı bazı vatandaşlarımız için fidye istiyor!
Deccal, kıyamete yakın çıkacağı öngörülen en büyük fitne, ateizm üreten sistemin adı olduğu gibi, aynı zamanda Allah adına hareket ettiğini de iddia eden son ve en büyük musibettir.
IŞİD’ın, Deccal’in ordularından birisi olma ihtimali yüksek.
Allah’a iftira atan, Şeytana çalışır!

*Bu yazı Talat Atilla'nın Güneş Gazetesi'ndeki köşesinden alınmıştır...
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Misafir
 15 Haziran 2014 Pazar 22:56
21.21 sen yalaka değilmisin? sizin gibi düşünmeyenlere yalaka diyen afyonlu beyinli ve seviyesiz insanlarsınız uslubunuz çapınızı ve karekterinizi sergiliyor.insanın ukala olması tölare edilebilir ama hem çapsız hem ukala olunca ortaya böyle absürt insan tipi çıkıyor işte.
 Misafir
 15 Haziran 2014 Pazar 21:12
frontal senj kendini beğenmiş bir şey bildiğini sanan tam bir akp yalakasısın.birşey yapmak demek ağaçları kesmek demek değildir avm evet yeteri kadar var.biz bakkaldanda alış veriş veriş yaparız sana neeeeee.
 Misafir
 15 Haziran 2014 Pazar 21:06
çok güzel ve doğru yazmışsınız talat bey birazda yandaş olmasanız süper bir yazar olursunuz.:))))
 Misafir
 14 Haziran 2014 Cumartesi 19:12
fuatavni diye bir hesap var tiviterde, şimdilerde en haso istihbarat orda. Bir de BB tam da kendi kalitesinde danışmanı Şenol Kazancı eliyle ona karşı yakası açılmadık küfürler ettiriyor, yalan-iftira gırla, şeref-haysiyet tünne... hiç şaşırtmadı, onca rezaleti örtbas etmek kolay değil. Tek çare hakaret edilip asıl mevzu KASALAR-PARALAR-KUTULAR-BAKARA-MAKARA-SIFIRLAOOOLUM-SOMAKATLİAMI unutturulacak. Kasımpaşa kültürü(!) işe yarıyor, hoş başkası da yok zaten. Vermeyince Ma'bud, neylesin Mahmud.
 Misafir
 14 Haziran 2014 Cumartesi 19:03
15:24, peygamberleri "muhteşem SAV" aynısını yapıyor. En zayıf argümanı çek çekiştir, sorular ÇOK KAZIKsa bir küçük argüman yaratıp onu çek çekiştir, asıl konuyu uyut-unuttur, sonra da SIRÇAPELVAN gibi ortada dolan, BENNEYMİŞİMBEAABİ... Makarna-bulgur-kanlıkömür koyunları varsa %43, yedirmeye devam. Şeref-Onur? Kim kaybetmiş ki... o bulsun
 Misafir
 14 Haziran 2014 Cumartesi 15:51
Irak ordusu davul zurna eşliğinde çekiliyor ya da kaçıyor. THY ve özel sektörün birçok elemanı ülkeyi terk ediyor ama bay Davutoğlu deha bakanı bize bir şey yapmazlar diyor.MİT olaya hakim ya dünyayı avucunun içi gibi biliyor ya...Komedi bitmez....Şu arsadan iyi AVM çıkar kapatalım burayı.BB'na sormadan olmaz bir de bağış yapmamız lazım...
 Misafir
 14 Haziran 2014 Cumartesi 15:24
15.00 :-) THY önlem alır ama AHMETİN BASİRETNE HAYRANIM BEN SEN MEVZUYU ANLAMAMış GİBİ YAPMAya devam et...THY'nin seferlerini iptalden kim şikâyetçi anlamak istediğini anlama ve konu saptırma ve UYDURMA yetisi var sende kesin....Anlatsana SOMA'da yıldız ne kadar gayretliydi NİYE JAPON ALMAN FITRAT DEMİYOR 301 ÖLÜ NEDİR??? BİZİ KISKANAN ALMANYADA BÖYLE BİR FACİADA HÜKÜMET KALIR MIYDI, ONUR NEDİR İSİM MİDİR AKP İÇİN..SOMA İÇİN ÖNERGE VERİLİNCE REDDEDEN VEKİL TUZLUKLARINI ANLAT:-) ANLAT ANLAT...
 FRONTAL
 14 Haziran 2014 Cumartesi 15:00
Bu gezici teröristlere" ZÜPPE " demem neden bu kadar sizi rahatsız etti? Bu şahıslarla yakın bir samimiyetinizmi var yoksa:) hem gerçekleri dile getirmek ne zamandır bir bayana yakışmıyor? Dedim ya sizler gibi küçük çaplı ve dar düşünen insanlarla dalaşmak bana zul geliyor.
 FRONTAL
 14 Haziran 2014 Cumartesi 14:56
Bazen kendime şaşırıyorum sikletimde olmuyan ve küçük çaplı insanlarla tartıştığım için kendime şaşırıyorum! Vatandaş ülkenin gelişmesinden şikayetçi,thy gelecek olan tehlikenin önceden farketip önlem alıp son seferi 10 Haziran'da yapıp 20 Haziran'a kadar Musul seferlerini durdurmasından dahi şikayetçi. Vatandaş. Avm ye değilde bakkal ile yetinmeye razı:) yeşil alan desen her ilin semtinde en az 4-5 tane yeşil alan park var. Yok ama vatandaşın derdi üzüm yemek değil ki bağcıyı dövmek.
 Misafir
 14 Haziran 2014 Cumartesi 14:07
12.02 Yazsana THY niçin önceden personelini çekti de BAY AHMET bunu akledemedi.Öyle züppe diye yazmak kolay.Biz bu milletin.....diyen görgü abidesi TÜRGEV bağışçısı rantçılar AVM ister. AVM zengini zengin eder markaları abad bakkalları berbad eder...Vatandaş da yeşil bir park ister.Öyle züppeler demek hem kolaydır hem de bir bayana!!!!!!! yakışmaz...
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime