PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Müslümanları demokrasiden nefret ettirmeye çalışıyorlar!
Talat Atilla
YAZARLAR
16 Ocak 2015 Cuma

Müslümanları demokrasiden nefret ettirmeye çalışıyorlar!

Avrupa, İslam Dünyası’nın Demokrasiden nefret etmesi için özel bir siyaset izliyor.
12 milyon Müslümanı katletmesini  ‘öldürme özgürlüğü”  olarak gören Avrupa, İslam Peygamberine hakaret edilmesine tepki gösterenleri, “Fikir özgürlüğüne” karşı durmakla suçlayacak kadar ucube bir noktada mevzileniyor.
Demokrasiye inanan bir insanın, başka bir dinin önderine hakaret etmesi, demokrasiye nasıl bir katkı verebilir ki?
Demokrasiyi, inançlara saldırı için kullanırken, mizah sosunu kullanmak, işlenen cinayeti hafifletebilir mi?
Bıçağı hasmına gülerek sokmak, soktuktan sonra bıçağı içeride çevirirken, “Şaka yaptım” demek hiç komik değil.
Komik olan; İnançları, felsefe havuzunda boğmaya çalışanların bindiği geminin demokrasi olması…
Karnı geniş Avrupa, Müslüman Dünya’ya, “Olmaz olsun böyle demokrasi” dedirtmek için elinden gelenin fazlasını yapmaya devam ediyor.
Öldürüyor… Tecavüz ediyor… Dalga geçiyor…
Hz. Muhammed’i karikatüre malzeme yapmak isteyen zihniyet, Müslümanlara yaralı bir penguen kadar kıymet vermeyen anlayışın, mizah elbisesi giyerek ete kemiğe bürünmüş halidir.
İnek’ten Maymuna, Fare’de Kediye’ye kadar onlarca hayvanı kendine ilah edinenlere dahi bu satırların yazarı inançları için tek bir kınama yapmamıştır.
Neticede mahrem alanlarıdır.
Örneğin Japonya; Yer tanrı ve gök tanrının karı koca olduğuna, evlenerek Japonya’yı doğurduklarına inanırlar.
Avrupa bir taraftan devşirilmiş terör unsurları meydana getirirken, diğer yandan kendi ürettiği terörü, İslam’ın çocuğu olarak sunmaya çalışıyor.
Peki, biz tamamen masum muyuz?
Evet, ne yazık ki; İslam Dünyası’nın içinde de, kaynağını Kur’an yerine, yüzlerce yıl önceki yanlış fetvalardan alan unsurlar var ama bu grupların tamamını toplasak, bir haçlı seferi yapmaz!
Cumhuriyet Gazetesi’nin yerli Çarli olmaya soyunması, kişisel tarihi ile örtüşen bir duruş olduğu için yoruma bile gerek yok.
Cemaat medyasının; peygamberimize yapılan saldırıya, faillerin gerekçeleri ile sahip çıkması, cemaatin savunduğu değerleri kendi tabanlarına sorgulatacak kadar dehşet verici.

Talat Atilla/Güneş
Yorum Ekle
Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır
Yorumlar
 Misafir
 17 Ocak 2015 Cumartesi 22:14
daha önceleri de yazdım, havuç-sopa kardeşliği insanlara zor günler yaşatıyor. İşbaşındakilerden hangisinin hangi herzesini kapatsan, ardından daha büyüğü geliyor. Havuz bile pes edecek bu kadar büyük haltlar karşısında. Görmezden gelip konuyu saptırsan birisi yorumlarında gündeme getiriyor. Nereye kadar TIRPANlayacaksın? İktidardakiler hiç gitmemek üzere her türlü hukuksuzluğu, sahtekarlığı yaparken ya "içine düştüğün pisliğe rağmen cıvıldayacaksın", ya da havlu atacaksın. Zor iş vesselam...
 Misafir
 17 Ocak 2015 Cumartesi 14:40
İslâm Peygamberinin ölümünden sadece sekiz yıl sonra 680 yılında Kerbela'da, kargılarının ucuna yırttıkları Kur'an sayfalarını takıp karşılarındaki müslümanlara saldıranlar da müslümanlardı sayın yazar, dört halifeden üçünü katledenler de. Batı dillerinde "önceden kurarak-bilerek adam öldürme" yani "suikast" için kullanılan "assasinate" eyleminin kökeni HasanSabbah'ın HAŞHAŞİNLERidir, hangi demokrasi sayın yazar? İslâmı siyasete âlet edenlere tek söz etmeden demokrasi savunulamaz.
 Misafir
 17 Ocak 2015 Cumartesi 14:07
yola "hakimiyet Allahındır" diye çıkıp sonra da o hakimiyeti Allah adına ele geçirmeye soyunan günümüz diktatörlerine kimse bir şey demiyorsa müslümanların demokrasiyle ne alıp verecekleri olabilir? Son peygamberden sonra 1400 yıl geçti ama iktidarı Allah adına ele geçirme sevdası bugün de birilerinin iştahını kabartıyor. Yönetim gücünü ele geçirdikten sonra kendisine karşı çıkanları, Allah adına, öldürüp yoketme hakkını kendinde görenlere ne diyelim sayın yazar?
 Misafir
 17 Ocak 2015 Cumartesi 13:53
evet batı zihniyeti vardı 14:08..tıpkı bugün kendine müslümanım diyen bazı locaefendiler ve müridleri varsa o zamanda vardı,BATIl hep vardı
 Misafir
 16 Ocak 2015 Cuma 14:08
öldürülen 12 milyon müslümanın 11 milyondan fazlasını yine müslümanlar öldürmüştür;bırak bu batı yaptırdı ayaklarını müslümanlar 4 halifesinden 3 ünü cami de öldürdüğünde batı mı vardı.Peygamberin ölümünden sonra islam dünyası kan ve gözyaşından başka bir şey değildir.
Yazarın Diğer Yazıları
Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime