Arda Güler Jorge Jesus'a cevabını böyle veriyor! İşte çarpıcı tablo

Jorge Jesus, Arda Güler'i düzenli olarak 11'de oynatmamasının gerekçesini 'fiziken hazır olmaması'na bağlamıştı. Genç yetenek Karagümrük karşısında 57. dakikada oyuna girmesine rağmen 9 ikili mücadele kazanarak bu alanda takımının en iyisi oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Arda Güler Jorge Jesus'a cevabını böyle veriyor! İşte çarpıcı tablo
Haberler / Spor
12 Nisan 2023 Çarşamba 13:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Arda Güler, bu sezon deyim yerindeyse bulduğu her dakikanın hakkını verdi. Ne zaman sahada olsa, Fenerbahçe'ye büyük katkı sağladı, 18 yaşındaki oyuncu, 24 resmi maçta sadece 751 dakika sahada kaldı. Buna rağmen 4 gol atan ve 4 asist yapan Arda, her 93.8 dakikada bir skor üretimine destek vermiş oldu. Genç oyuncu, Beşiktaş derbisindeki harika futboluna rağmen kupadaki Kayseri ve son Karagümrük maçlarında yedek soyundu. Jorge Jesus, öğrencisini düzenli olarak 11'de oynatmamasının gerekçesini, fiziken güçlü ve hazır olmamasına bağlıyor. Ancak fiziki temasın en fazla yaşandığı ikili mücadele istatistikleri, tam tersini gösteriyor. Son Karagümrük maçında oyuna 57. dakikada giren Arda Güler, girdiği 13 ikili mücadelenin 9'unu kazandı.

BEŞİKTAŞ VE SEVİLLA'YA KARŞI 16 İKİLİ MÜCADELE KAZANDI

Genç yetenek, bu alanda takımının en iyisi oldu. Üstelik bu, sadece bir karşılaşmaya özel bir istatistik de değil. Arda, Beşiktaş derbisinde ve Kadıköy'deki Sevilla maçında da 16'şar ikili mücadele kazanarak inanılmaz rakamlara ulaştı. 18 yaşındaki oyuncu, 87. dakikada oyuna dahil olduğu deplasmandaki Sevilla karşılaşmasında bile kısa sürede girdiği 4 ikili mücadelenin 3'ünden galip ayrıldı. Kısacası Arda Güler, fiziken yetersiz olduğunu söyleyen hocası Jesus'a en iyi cevabı sahada verdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime